Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο: Σκύλος γαβγίζει και «προδίδει» μετανάστες!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη της Βέροιας. Ένας σκύλος γαβγίζει προς την νταλίκα που έχει σταματήσει σε βενζινάδικο λίγο έξω από την Εγνατία Οδό. Απορημένος ο υπάλληλος πλησιάζει το όχημα, ενώ ο σκύλος συνεχίζει να γαβγίζει. Κάποια στιγμή, δύο μετανάστες που ήταν αγκιστρωμένοι κάτω από το φορτηγό, ταξιδεύοντας με κίνδυνο τη ζωή τους, βγαίνουν και αρχίζουν να τρέχουν. «Το σκυλί κατευθύνθηκε προς το φορτηγό και άρχισε να γαβγίζει έντονα.

Αυτό μας ανησύχησε όλους και πλησιάσαμε προς το φορτηγό», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου Κική Σιδηροπούλου στην ΕΡΤ. «Ξαφνικά αντιληφθήκαμε δύο ανθρώπους κάτω από το φορτηγό να βγαίνουν τρέχοντας. Οι άνθρωποι αυτοί κατευθύνθηκαν προς το βουνό που έχουμε απέναντι», σημείωσε η ίδια.

Οδηγός φορτηγού δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «ανεβαίνουν στα φορτηγά, κρύβονται, τους κυνηγάνε, δημιουργούν πρόβλημα και σε εμάς γιατί είναι παράνομο, μας πιάνουν και δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν τους βάζουμε εμείς μέσα. Είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις όπου μετανάστες ρισκάρουν τη ζωή τους για να φτάσουν στο εσωτερικό της χώρας μας. 

Χθες το πρωί, ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (στο ύψος του κόμβου Ιάσμου - δείτε εδώ). Το όχημα που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και εξετράπη της πορείας, οδηγώντας στο θάνατο 8 άτομα.

8 σχόλια:

  1. Το καλύτερο βενζινάδικο στη Βέροια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρωας ο σκύλος, να μετατεθεί στην αστυνομία στο τμήμα δίωξης λαθρομεταναστών.
    Τελικά αυτοί οι λαθρομετανάστες έχουν ξεχωριστή μυρωδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXASE O ODHGOS TO 2000 XILIARO ,EKSETIAS TOU SKILIOU PO PO ATHXHA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑSΕ Ο ΟΝΤΧΓΚΟS ΤΟ 2000 ΞΙΛΙΑΡΟ ,ΕΚSΕΤΙΑS ΤΟΟΥ SΚΙΛΙΟΟΥ ΠΟ ΠΟ ΑΤΧΞΧΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ούτε Δημοτικό δεν βγάλαμε, έτσι;

      Διαγραφή
  4. Εδώ προφανώς…
    Αναδεικνύει το έργο της κυβέρνησης ποσό ασφαλείς μπορεί να είναι
    ένας πρατηριούχος ο οποίος με το πιο απλό μέσο που έχει ένα σκύλο
    ανακαλύπτει οσο δεν μπορούν να κάνουν στα σύνορα και η αστυνομία .
    Συγχαρητήρια για το σθένος και τν ανάδειξη του προβλήματος κυρία μου
    Ελπίζουμε κάποια στιγμή να νιώσουμε ΟΛΟΙ πραγματικά ασφαλής στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντετριμμένη είμαι και εγώ κύριες μου όπως εσυς
      να βγουν οι κυβερνητικοί παράγοντες
      να πάρουν θέση σε τι κοινωνία μεγαλώνουν τα παιδιά μας ;

      Διαγραφή
  5. Μην ανοίξουμε τίποτα φουντούνια και πεταχτούν δυο τρεις λάθρο και αρχίσουν να τρέχουν. Προσέχτε οταν τα ανοίγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ