Quantcast

http://picasion.com/

Φρικτό τροχαίο στην Εγνατία: Νεκροί 7 μετανάστες

Άλλοι 8 τραυματίστηκαν

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ξάνθη, στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Κομοτηνής - Ξάνθης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν λαθροδιακινητή, ο οποίος μετέφερε σε ένα αυτοκίνητο παράτυπους μετανάστες. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και όταν οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, εντόπισαν το όχημα να έχει ανατραπεί. Από την άμορφη μάζα σιδηρικών απεγκλώβισαν επτά νεκρούς και οκτώ τραυματίες, από τους οποίους οι δύο σοβαρά.


4 σχόλια:

  1. Και βέβαια ειναι φρικτό που σκοτώθηκαν άνθρωποι. Ξένοι ή Ελληνες. Όμως εχει κι άλλες πλευρές η εικόνα. Μας λένε ακόμη ότι σφραγίζονται τα σύνορα. Είπαμε. Ειναι ψέματα. Και ο λαθροδιακινητής, αλλοδαπός. Μολδαβός. Στις ΜΚΟ, απο το Τέξας, μέχρι την Κόστα Ρίκα, Γάλλοι , Γερμανοί κλπ. Το αντικείμενο του πόθου, οι ευάλωτοι λαθρομετανάστες. Θυμηθείτε τις εικόνες στον Έβρο και τώρα στην Πολωνία. Να ξηλώνουν περιφράξεις συνόρων, να πετάνε πέτρες κλπ, για να μπουν σε μια χώρα, με το έτσι θέλω. Θέλεις δε θελεις βρε αδελφέ, εγω θα μπω. Και όταν θα μπω θα εχω δικαιώματα. Θα μου βρεις σπίτι, θα με ταίζεις, θα στέλνεις τα παιδιά μου σχολείο, θα με πηγαίνεις για περίθαλψη. Αν δεν το κάνεις σε καταγγέλλω για ρατσιστή. Κι ενω εγω θα σε επιτίθεμαι, εσυ δεν εχεις δικαίωμα να με εμποδίσεις. Υπάρχει πουθενά λογική σε όλο αυτό; Δεν μιλάω για το τι γίνεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ήδη. Μιλάω για τις προθέσεις και όσα κάνουν όλοι αυτοί οι εχθροί απέναντί μας. Οι Γερμανοί δεν εχουν πρόβλημα , αφού έχουν προυπηρεσία. Σκούπα όλοι ή Άουσβιτς κάποια στιγμή. Εμείς τι φταίμε; Σιγά σιγά και αθόρυβα, συνεχίζουν να καταφθάνουν στην ενδοχώρα ελεύθερα αλλα ελεύθερα δεν μπορούν να φύγουν. Μαθηματικά ειναι αυτά. Κάποια στιγμή θα σκάσει το σπυρί. Τότε τι κάνουμε;
    Η πολιτική που κατ εντολήν εφαρμόζει ο Μηταράκης, είναι γελοία. Ανόητη και καταστροφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σία φταίει και οι αριστεροί που τους καλοδέχτηκαν και μετά οι πρόσφυγες και οι μετανάστες κατέκλυσαν την Ευρώπη. Αρε Αλέξη ισλαμοποιησες την Ευρώπη την κατεστρεψες. Ντροπή αυτοί οι φασιστοαριστεροι ευθύνονται για όλα ακόμη και για τον ιό, το σεισμό,τα τσουνάμι,την ακρίβεια,την Β.Μακεδονια και ότι κακό υπάρχει ποτέ ξανά αριστερή παρένθεση μόνο δεξιά καλή,τίμια πατριωτική,και ίσως κάποια στιγμή αποκτήσουμε γερμανική καλή νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έπιασαν και 8 κρεβάτια σε ΜΕΘ,που τόσο χρειάζεται το ΕΣΥ.
    Πλήρωνε έλληνα φορολογούμενε.
    ΝΔ=Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ