Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στον Λουτρό

Είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες που ανατίναξαν το ΑΤΜ στη Μελίκη;
Καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στη διάρκεια της νύχτας στον Λουτρό του δήμου Αλεξάνδρειας. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε καμένο σε χωράφι παράλληλα με τις γραμμές του ΟΣΕ. Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα, άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στη Μελίκη και διέφυγαν με άγνωστο ποσό που αφαίρεσαν από το μηχάνημα (δείτε εδώ σχετικά). Η Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας ερευνά το συμβάν, ενώ όλα δείχνουν πως το καμένο όχημα είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το alexandreia-gidas.gr:








5 σχόλια:

  1. Τα παιδιά (γιούφτοι) βγήκαν για ''δουλειά'' και μετά έκαψαν και το εργαλείο της δουλειάς που το κλαίει κάποιος φουκαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εκενε το πιντί ντιλαντή; Τα το σκουτώσει; Να το πιάσει το αστυνουμία. Φυλακή να βάλει. Οχι να το σκουτώσει. Ντικαιουσίνη που ειναι; Το εγκληματία αστυνόμο, σκότωσε το πιντί μας.
    Αυτά δεν θα λέγανε αν άρχιζαν τα μπαμ μπουμ με την αστυνομία; Και μην πει κάποιος οτι ηταν γύφτοι γιατί αιναιο φασίστας και ρατσιστής. Τα ειπαμε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπα! ο ιδιοκτητης θα το βαρεθηκε και πανω στα γουστα απο τα μπουζουκια το... εκαψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η λογική τους, ειναι τελείως διαφορετική απο τη δική μας. Πήγαν έκλεψαν ενα αυτοκίνητο για να κάνουν την δουλειά τους. Ποιανού ειναι, τι ζόρι θα τραβήξει τωρα ο άνθρωπος με τις δουλειές και την οικογένειά του, αν μπορει να πάρει άλλο κλπ. Δεν τρέχει τίποτα. Με την ιδια ευκολία , θα σε πυροβολούσαν, θα σε σκότωναν με ενα παλούκι. Ειναι και ευάλωτοι και θέλουν και δικαιοσύνη και ειναι ανενόχλητοι ουσιαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά να πάθετε.
    Εδώ και 50 χρόνια,δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ