Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το alexandreia-gidas.gr:
Καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στον Λουτρό
Καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε στη διάρκεια της νύχτας στον Λουτρό του δήμου Αλεξάνδρειας. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε καμένο σε χωράφι παράλληλα με τις γραμμές του ΟΣΕ. Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα, άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στη Μελίκη και διέφυγαν με άγνωστο ποσό που αφαίρεσαν από το μηχάνημα (δείτε εδώ σχετικά). Η Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας ερευνά το συμβάν, ενώ όλα δείχνουν πως το καμένο όχημα είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας
-
Το πρώτο μυθιστόρημα του, με τίτλο «Οι λέξεις που δεν χόρτασα», παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2025 στη Βέροια



Τα παιδιά (γιούφτοι) βγήκαν για ''δουλειά'' και μετά έκαψαν και το εργαλείο της δουλειάς που το κλαίει κάποιος φουκαράς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι εκενε το πιντί ντιλαντή; Τα το σκουτώσει; Να το πιάσει το αστυνουμία. Φυλακή να βάλει. Οχι να το σκουτώσει. Ντικαιουσίνη που ειναι; Το εγκληματία αστυνόμο, σκότωσε το πιντί μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά δεν θα λέγανε αν άρχιζαν τα μπαμ μπουμ με την αστυνομία; Και μην πει κάποιος οτι ηταν γύφτοι γιατί αιναιο φασίστας και ρατσιστής. Τα ειπαμε αυτα.
μπα! ο ιδιοκτητης θα το βαρεθηκε και πανω στα γουστα απο τα μπουζουκια το... εκαψε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς η λογική τους, ειναι τελείως διαφορετική απο τη δική μας. Πήγαν έκλεψαν ενα αυτοκίνητο για να κάνουν την δουλειά τους. Ποιανού ειναι, τι ζόρι θα τραβήξει τωρα ο άνθρωπος με τις δουλειές και την οικογένειά του, αν μπορει να πάρει άλλο κλπ. Δεν τρέχει τίποτα. Με την ιδια ευκολία , θα σε πυροβολούσαν, θα σε σκότωναν με ενα παλούκι. Ειναι και ευάλωτοι και θέλουν και δικαιοσύνη και ειναι ανενόχλητοι ουσιαστικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά να πάθετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ και 50 χρόνια,δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε.