Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Μελίκη

Γυαλιά - καρφιά το κρεοπωλείο που το στέγαζε
Κινηματογραφική κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021 στη Μελίκη. Ήταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται στην πρόσοψη κρεοπωλείου, προκειμένου να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος όπου στεγάζεται το μηχάνημα. Οι δράστες πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή πριν την έλευση της Αστυνομίας, ενώ άγνωστο είναι το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν από το μηχάνημα. Η Αστυνομία έχει εξαπολυσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr
 από το σημείο:
































5 σχόλια:

  1. ...ενοπλη ληστεια στο πλατυ,ανατιναξη στην μελικη.

    Αισθανομαι ασφαλης ,φοραω μασκα κραταω αποστασεις κανω το εμβολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Alpha Bank οφείλει να αποζημιώσει τον παθόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μένουμε ασφαλείς! Μόνο μην αγγιζετε της ευπαθείς ομάδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέει παιδιά πως τα περνάτε με τους δημοκράτες; Πως είπαμε; Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται; Ντάξ, δεν εκβιάζεται απλά σε φορτώνει με 400 δις χρέος, και με +/- 150% φόρους καθ'έτος ανά πολίτη, αποσυνθέτει κάθε έννοια κοινωνικής συνοχής χτυπώντας ανελέητα την επίσημη θρησκεία του κράτους και εισάγει αλλοπρόσαλλες έννοιες του τύπου ''τι κι αν γεννήθηκες άνδρας, μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι ως λαμπατέρ''. Νιγηριανοί, Κονγκολέζοι κτλ. επιδοτούνται με διαμονή σε τετράστερα και χαρτζιλικόνωνται με περίπου όσα παίρνει ο σπουδαγμένος γηγενής με τουλάχιστον 8 ώρες δουλειά την ημέρα.

    Όσοι πάλι πιστεύετε πως το πρόβλημα δεν είναι το πολίτευμα επιστρέψτε στην ''ασφάλεια'' του σπιτιού σας στολίζοντας με, με όσους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τύπου φασίστα, ακροδεξιό, νοσταλγό των όποιων νομίζετε. Μέχρι την επόμενη επίσκεψη των ''ημεδαπών'' στους χώρους ιδιοκτησίας σας εγώ θα σας ευχηθώ απλά, καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ