Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/11 - 5/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. Η Αφροδίτη – ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα και το χρήμα – από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι συνετή, συγκροτημένη, ρεαλίστρια και επιβάλει τους κανόνες των «πρέπει» της λογικής. Ο Ποσειδώνας – ο πλανήτης των ονείρων και των ιδανικών- από το ζώδιο του Ιχθύ μας παρασύρει σε όνειρα και σχέδια που ξεπαγώνουν αυτή την αυστηρή στάση της Αφροδίτης από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Κρόνος (Αιγόκερως).

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, προσφέρει αυτή την ημέρα τρυφερότητα, ρομαντισμό, αναθέρμανση σχέσεων, όνειρα και σχέδια για την πορεία αισθηματικών και οικονομικών. Η δημιουργικότητα χτυπάει «πικ» και μας βοηθά να βελτιώσουμε κάθε τι με το οποίο θα καταπιαστούμε. Η λογική και το συναίσθημα λοιπόν συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ξεκινά μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να περιορίσεις την υπερβολή και το ρίσκο. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, προσφέρει την ευκαιρία επίλυσης ενός οικονομικού ζητήματος. Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις επαφές και συμφωνίες και να κατασταλάξεις σε σημαντικές αποφάσεις. Τέλος, η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη, κρούει το καμπανάκι να δείξεις περισσότερη προσοχή σε επικοινωνίες, συμφωνίες, μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις στα αισθηματικά σου που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Ο ενθουσιασμός και η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις! Τα λόγια στα αισθηματικά σου θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να είναι μετρημένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είναι ιδανική εβδομάδα για νέα σημαντικά εγχειρήματα. Εξέτασε προτάσεις ή ότι ακούς και άφησε για λίγο αργότερα τα ρίσκα! Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι βελτιωμένες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ξεκινά μία εβδομάδα όπου ενισχύονται οι φόβοι, οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες σου, δεν λείπουν όμως και κάποιες ευκαιρίες ... Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, προσφέρει ικανοποιητικές εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τις δραστηριότητές σου, την καθημερινότητά σου! Τέλος η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται την Κυριακή 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη, προκαλεί φόβους και ανησυχίες για την εξέλιξη μίας οικονομικής υπόθεσης, ή μίας παρελθοντικής ιστορίας που σε στιγμάτισε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τους φόβους να διεισδύουν στην αισθηματική σου ζωή και να προξενούν γκρίνιες, ανασφάλειες και ερωτικά αδιέξοδα! Απόφυγε την ζήλεια που μπορεί να οδηγήσει καταστάσεις στα άκρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα διεγείρει τις ανασφάλειες όμως θα πάρεις και σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά δίνονται κάποιες λύσεις!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αφού την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Η οξυθυμία θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου και θα πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία της επαφής σου με κάποιους ανθρώπους! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσφέρει ευκαιρίες προώθησης της εργασίας σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε βοηθά να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων / συνεργασιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα χρειαστεί να δεις πιο σοβαρά την προοπτική και εξέλιξη μίας σχέσης, τώρα που σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη! Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/6 κάποια ερωτικά αδιέξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και υπάρχουν καλές προοπτικές αυτή την εβδομάδα, απογοητεύεσαι ωστόσο από κάποιους συνεργάτες! Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, οι υποχρεώσεις σου πολλές και το στρες χτυπά κόκκινο! Σκόπιμο είναι να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, την φυσική σου κατάσταση και να φροντίζεις να χαλαρώνεις! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσφέρει ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε βοηθά να συγκροτήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα παραμελείς για λίγο τα αισθηματικά σου γιατί αγχώνεσαι με θέματα καθημερινότητας που σε απασχολούν. Θα ακούσεις παραπονάκια από το ταίρι σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση, φαίνεται ότι προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν πιο θετικές συνθήκες στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση είναι αρκετά ζορισμένη αυτή την εβδομάδα και αγχώνεσαι γιατί πρέπει να διεκπεραιώσεις αρκετές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου εξοφλάς κάποιες υποχρεώσεις και ξενοιάζεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. ΟΙ αισθηματικές εξελίξεις της περιόδου έχουν μοιραίο χαρακτήρα και τα μηνύματα που ακολουθούν έρχονται για να σου δείξουν κατά πόσο ένας άνθρωπος θα παραμείνει στην ζωή σου! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα φέρνει θετικές εξελίξεις για την πορεία οικογενειακών – οικονομικών! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε βοηθά να σιγουρευτείς για την πορεία μίας σχέσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φουντώνει το ερωτικό πάθος και τώρα θα κριθεί οριστικά η πορεία και η εξέλιξη μίας σχέσης που δεν είναι καθόλου τυχαία στην ζωή σου! Δείξε προσοχή στα σημάδια που θα σου δοθούν, θα σου δείξουν το δρόμο για το αν πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που καρδιοχτυπάς μαζί του από έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία ήρεμη εποχή όπου πολλοί από τους στόχους σου μπορούν να επιτευχθούν! Στα οικονομικά σταδιακά δίνονται κάποιες λύσεις που σε ηρεμούν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις σε κάνουν να βρίσκεσαι τώρα σε μία φάση αναβρασμού! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσφέρει θετικές εξελίξεις μέσα από ειδήσεις, μηνύματα και γνωριμίες που θα έχεις! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε βοηθά να λύσεις εργασιακές εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ψάχνεις να βρεις πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει και απόφυγε την μουρμούρα τώρα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να περάσεις καλά στα ερωτικά σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης που φέρνει αποσταθεροποίηση και συναισθηματικές μεταβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν αρκετές αλλαγές που σε αποσυντονίζουν και σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο χρόνο! Στα οικονομικά σου είσαι σε μία φάση αναμονής για κάτι που περιμένεις και δεν έρχεται!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή στις συζητήσεις, τις συμφωνίες σου και στο μεταφορικό μέσο! Καλό είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις, συζητήσεις ή λόγια που δεν έχεις σκεφτεί! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα δίνει κάποιες ικανοποιητικές ευκαιρίες για να πάρεις ανάσα στα οικονομικά σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά για την έκβαση μίας αισθηματικής σου υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παρεξηγείς το κάθε τι που ακούς αυτή την εβδομάδα από το σύντροφό σου και μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις γιατί θα δημιουργηθούν καβγαδάκια άνευ λόγου και αιτίας. Αν είσαι χωρίς σχέση, θυμήσου πως οι βιαστικές ερωτικές επιλογές, θα οδηγήσουν σε σύντομης διάρκειας σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα θέλει την προσοχή της γιατί μπορεί να υπάρξουν καβγάδες και ασυμφωνίες από το πουθενά! Στα οικονομικά σου υπάρχου κάποιες ευκαιρίες ανάπτυξης.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Τα οικονομικά σου, αποτελούν ένα μεγάλο βραχνά και νιώθεις αρκετά ανήσυχος αλλά και ανασφαλής από τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα γύρω σου! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου δίνει την δύναμη να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες για να βάλεις πινελιές ικανοποίησης στην ζωή σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, σου δίνει την στήριξη που χρειάζεσαι για να βρεις λύσεις σε ζητήματα οικογενειακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συγκράτησε τις ανασφάλειες σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε γκρίνιες και παράπονα στα αισθηματικά! Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ικανοποιητική αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία και να κινηθείς δυναμικά! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα έχει ελλείψεις και αδυναμίες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών ζωής, αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις το διάστημα αυτό, είναι την βιασύνη, τον θυμό, την ένταση αλλά και την επιπολαιότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου δίνει τα ψυχικά κουράγια να προχωρήσεις επιτυχώς σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, συμβάλει στην σταθεροποίηση αποφάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα αποφάσεων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και αισθηματικά σου! Ξεκαθαρίζει το κλίμα για το τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και τι πρέπει να διατηρήσεις κοντά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος κινήσεις ή επιπόλαιες επιλογές, δείξε λοιπόν την προσοχή σου σε ότι και να κάνεις. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ανάσα και οι απολαβές σου βελτιώνονται!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Είσαι αρκετά αγχωμένος για την έκβαση επαγγελματικών υποθέσεων, κλείνεσαι στο καβούκι σου και εργάζεσαι πιο μοναχικά, ενώ η ψυχολογία σου δεν είναι και η άριστη στην παρούσα φάση, λίγο υπομονή η επιρροή αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου προσφέρει ευκαιρίες ικανοποίησης μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, προσφέρει ειδήσεις που θα δώσουν μία πιο σταθερή προοπτική στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και μπορείς να λύσεις και παρεξηγήσεις που είχαν γίνει σε παρελθόντα χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να αποφύγεις το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό αυτή την εβδομάδα. Κάποια εμπόδια θα πάνε πίσω την δουλειά σου! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες σε ευνοούν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Δείξε προσοχή στις φιλίες και στις κοινωνικές σου επαφές γιατί θα γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις αυτό το διάστημα! Τα γεγονότα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ότι κάποια σχέδια και επιθυμίες σου ματαιώνονται, όμως οι τάσεις αυτές είναι προσωρινές. Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσφέρει μία ανάσα ικανοποίησης στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, προσφέρει την σταθεροποίηση κάποιων συμφωνιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα ωραίο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείτε να έρθετε κοντά γεφυρώνοντας το όποιο χάσμα είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λαμβάνεις ανταμοιβή μέσω προσπαθειών που έχεις κάνει! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου που σε βοηθούν στην αποπληρωμή χρεών!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Κυριακή 4/12 σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει σε όλη την πορεία της εβδομάδας που διανύουμε. Τα επαγγελματικά σου βαδίζουν σε τεντωμένοι σκοινί γιατί τις ημέρες αυτές προκύπτουν εξελίξεις που μπλοκάρουν προσωρινά την προοπτική που ήλπιζες και επιζητούσες! Η εβδομάδα όμως έχει και κάποιες θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα προσφέρει την διέξοδο μίας μετακίνησης, ή μίας θετικής αισθηματικής εξέλιξης. Την Τρίτη και την Τετάρτη το εξάγωνο Ήλιου - Ερμή - Κρόνου, προσφέρει την σταθεροποίηση κάποιων συμφωνιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης, όχι γιατί αυτά τα σχέδια δεν θα γίνουν πραγματικότητα, όσο γιατί αυτή την εβδομάδα μπορεί να γίνεις λίγο υπερβολικός στην συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν ενώ αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 6/3 οι πιέσεις και τα ξεκαθαρίσματα δεν λείπουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ