Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γιώργη, σου λείπουν ακόμα 432.206 ψηφοδέλτια»!

Αίσθηση προκάλεσε η αισιόδοξη προσδοκία του Γιώργου Τράγκα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Βέροια, ότι θα πάρει πάνω από 500.000 ψηφοδέλτια σ' ολόκληρη την χώρα. Ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είπε πως μπορεί κάποιος να τον θεωρήσει υπερφίαλο και αιθεροβάμων, αλλά ο τελικός στόχος του είναι να πάρει πάνω από 500.000 ψήφους σ' όλη τη χώρα και θα τις πάρει, με βάση τις μετρήσεις που κάνει και το γεγονός πως η πικρία του κόσμου συσσωρεύεται.

Αυτή η τοποθέτησή του έφερε φαρμακερά σχόλια στα social media της Ημαθίας. Μάλιστα, κάποιος έγραψε με καυστικό τρόπο: «Γιώργη, σου λείπουν ακόμα 432.206 ψηφοδέλτια»!». Πως όμως προκύπτει αυτό το νούμερο;

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019, είχαν ψηφίσει ακριβώς 5.649.527 Έλληνες. Αν υπολογίσουμε την πρόσφατη δημοσκόπηση του Star Channel που έδινε στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ποσοστό του 1,2%, τότε οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» αυτήν την στιγμή έχουν 67.794 ψηφοδέλτια. Αν αφαιρέσουμε από το 500.000, που αισιοδοξεί πως θα πάρει ο κ. Τράγκας, τότε του λείπουν 432.206 σταυροί!

4 σχόλια:

  1. Ο κάτοικος Μονακό θα πάρει την ευχή μας κ από τα τρία το μακρύτερο...
    Άιντε χαιβανια, ανοίξτε τα μάτια. Γιατί για να ξυπνήσετε δεν υπάρχει περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κοιμόμαστε μόνο εμείς φίλε μου. Απλά βλέπουμε διαφορετικό όνειρο από το δικό σου. Αν στο δικό σου όνειρο μας βλέπεις ως χαϊβάνια, πιθανόν να έμεινες ακόμη στην περίοδο της τουρκοκρατίας. Εμείς τουλάχιστον ζούμε πιο κοντά στο παρόν.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑς ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΑΜ@ΓΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚ@ΛΗΘΕΙς,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ