Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νικήτρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» η Ναουσαία Σμαράγδα!

Κατάφερε να ξεχωρίσει στην κουζίνα
Ολοκληρώθηκε σήμερα η εβδομάδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται». Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και συνάντησε πέντε νέους παίκτες που άνοιξαν το σπίτι τους και τις κουζίνες τους, με σκοπό να δημιουργήσουν το καλύτερο μενού, να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να αναδειχθούν νικητές της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ.


Μεταξύ των πέντε παικτών και η Σμαράγδα Κύρογου, η 38χρονη υπάλληλος Φαρμακείου από την Νάουσα, που ξεχώρισε με το μενού που επέλεξε, την μαγειρική της αλλά και το στήσιμο και τον στολισμό το τραπεζιού (δείτε εδώ τη συμμετοχή της Σμαράγδας), κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία από τους καλεσμένους της (σύνολο 33 βαθμούς) και να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας! 


Πώς θα ξοδέψει το έπαθλο των 2.500 ευρώ; Όπως είπε, θα πάει οικογενειακώς στην Ελβετία να συναντήσει την φίλη της τη Σούλα, που είνει και η αιτία που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι.


Η Σμαράγδα δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε τηλεπαιχνίδι. Θυμίζουμε ότι πριν 3 χρόνια συμμετείχε στο «Shopping Star» όπου και εκεί, κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ της και τις επιλογές της και να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας με θέμα «Καλεσμένη σε μουσικά βραβεία» 
(δείτε εδώ και εδώ σχετικά).

Συγχαρητήρια Σμαράγδα!

Δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ