Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 94% το ποσοστό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ 28 νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης

Ξεπερνά το 94% το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται λόγω Covid-19 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 28 νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης, που υπάγονται στις αρμοδιότητες της 3ης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), σύμφωνα με στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες τους. Το δε ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου, κυμαίνεται από 83,8% έως 85,2%.

Αναλυτικά, στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 3ης ΥΠΕ σήμερα, ο συνολικός αριθμός νοσηλευόμενων, λόγω Covid-19 σε απλές κλίνες ανέρχεται σε 356 εκ' των οποίων οι 283 (79,5% ) ανεμβολίαστοι και 73 (20,5%) εμβολιασμένοι. Ο αριθμός των νοσηλευόμενων με απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνο ανέρχεται σε 27 εκ' των οποίων 23 (85,2%) ανεμβολίαστοι και τέσσερις (14,8%) εμβολιασμένοι, ενώ στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 77 ασθενείς εκ' των οποίων 73 ανεμβολίαστοι (94,8%) και τέσσερις εμβολιασμένοι (5,2%).

Στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ σήμερα ο συνολικός αριθμός νοσηλευόμενων λόγω Covid-19 σε απλές κλίνες ανέρχεται σε 293, εκ' των οποίων οι 222 (75,8%) ανεμβολίαστοι και οι 71 (24,2%) εμβολιασμένοι. Ο αριθμός των νοσηλευόμενων με απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνο ανέρχεται σε 37, εκ' των οποίων 31 ανεμβολίαστοι (ποσοστό 83,8%) και έξι εμβολιασμένοι (16,3%), ενώ στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 51 ασθενείς εκ' των οποίων 48 ανεμβολίαστοι (94,1%) και τρεις εμβολιασμένοι (5,9%).

9 σχόλια:

  1. Έδιωξαν το ανεμβολιαστο προσωπικό και πιστεύετε ότι πεειθαλπτουν ανεμβολιαστους ασθενείς; 😂 μπορεί όμως οι επιστήμονες της Βουλγαρίας να ξέρουν περισσότερα. Έλληνα μορφωσου γιατί σε κάνουν ό,τι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γιατροί και νοσηλευτές είναι μορφωμένοι άνθρωποι και ένα απο τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς. Όποιος υπαινιγμός ότι ισχύει κάτι διαφορετικό νομίζω ανήκει στη σφαίρα της βλακείας.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα είναι άνθρωποι; δεν είδα να νοιάζονται πως θα ζήσουν οι συνάδελφοι τους όταν τέθηκαν σε αναστολή. Αυτοί οι άνθρωποι που τέθηκαν σε αναστολή πιστεύεις ότι ζουν εύκολα; και μην μου πεις το παραμύθι ότι εμβόλιο σώζει όταν σε υποχρεώνει κάποιος. Μάλλον η σφαίρα της βλακειας περιλαμβάνει το ότι δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους, συναδέλφους υγιής και μη. Έμπρακτα βοηθάς, όχι στα λόγια.

      Διαγραφή
    3. Πίστευε και μη ερεύνα. Πρόσεχε μην σε γελάσουν και κάνουν κάνα μπολι.

      Διαγραφή
    4. Εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο με αυτά που γράφεις; Αλήθεια πιστεύεις ότι στο νοσοκομείο περιθάλπουν μόνο όσους έκαναν το εμβόλιο;

      Διαγραφή
  2. Με τα μυαλά που έχετε οι περισσότεροι εδώ σύντομα θα σας περιθάλψουν οι επαγγελματίες υγείας,αν βέβαια το επιθυμείτε.. Όσο για την συμπαράσταση σε αυτούς που βγήκαν σε αναστολή.... επιλογή τους είναι.Υγειονομικοι που δεν πιστεύουν στο επάγγελμα που κάνουν δεν έχουν θέση στο σύστημα υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να κάτσουν σπίτι. Έχει και ο συγκεκριμένος κλάδος αμόρφωτους !

      Διαγραφή
  3. Ωραία η προπαγάνδα της υγειονομικής τρομοκρατίας που ασκείται μπράβο σας αλλά καθεστώτα είναι πολύ φτωχά μπροστά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΒΟΛΙΟ όλα τα άλλα πλεονασμοι και γραφικότητες. Πάνω από τα 45 δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος που δεν πρέπει να γίνει. Αντίσταση μόνο στο φόβο τους κάνουν οι ανεμβολιαστοι,όλοι οι άλλοι λόγοι δικαιολογίες για " κλανιαριδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ