Απότομη αλλαγή παρουσίασε πριν από λίγο ο καιρός στη Βέροια, με το σκηνικό να μεταβάλλεται μέσα σε λίγα λεπτά. Ο ουρανός σκοτείνιασε από τα πυκνά μαύρα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν πάνω από την πόλη και λίγο αργότερα ξεκίνησε μια πραγματική «συναυλία» από μπουμπουνητά και αστραπές. Ισχυρές ριπές ανέμου σάρωσαν για λίγο τη Βέροια, ενώ εκδηλώθηκε και βροχόπτωση, η οποία προς το παρόν δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη ένταση.
Ο δυνατός αέρας, ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση σε αρκετά σημεία. Τέντες ανεμίζουν με δύναμη, λαμαρίνες από μπαλκόνια και στέγες ακούγονται να χτυπούν, κούτες και άλλα αντικείμενα παρασύρονται στους δρόμους, ενώ κατά διαστήματα ακούγονται ακόμη και θόρυβοι από αντικείμενα που σπάνε.
Ιδιαίτερα έντονη ήταν και η πτώση κεραυνού πριν από λίγη ώρα, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Βέροια και προς την πλευρά του βουνού. Η λάμψη και κυρίως ο εκκωφαντικός κρότος έγιναν ιδιαίτερα αισθητά στην πόλη, δίνοντας την αίσθηση ότι ο κεραυνός έπεσε σε απόσταση αναπνοής. Ελπίζουμε να μην έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και απαιτείται προσοχή.





Αχαχαχαχαχχα σιγά ρε Βεροιώτη. Άλλαξες πάνα;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι ένα αστραποβροντοοοο....... (Ζήκος)
ΑπάντησηΔιαγραφή