Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιανναβαρτζής: «Η οργάνωση μας θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και θα έχει τις πόρτες ανοιχτές σε όλους»

Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.(ΝΟΔΕ) Ημαθίας
Στην πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.(ΝΟΔΕ) Ημαθίας προχώρησε ο Σταύρος Γιανναβαρτζής, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς ο αριθμός των υποψηφίων ήταν αριθμητικά ίσος με τις απαιτούμενες εκλέξιμες θέσεις, οπότε και ανακυρήχθηκαν σήμερα τόσο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ όσο και οι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και οι σύνεδροι.

Η δήλωση του Σταύρου Γιανναβαρτζή:

Φίλες και φίλοι,

Είναι μεγάλη η τιμή να αναλάβω την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  Ημαθίας.

Αποτελεί μια πρόσκληση και μια πρόκληση για εμένα.

Η υποψηφιότητα μου είχε ως γνώμονα την αναγέννηση, την νέα ώθηση της Διοικούσας Επιτροπής, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της συλλογικότητας και της ομοψυχίας.

Η διαδρομή μου και οι ιδέες μου είναι πιστεύω εχέγγυο για την ενότητα της παράταξης στο τόπο μας.

Στόχος μου η βελτιστοποίηση της λειτουργίας των οργάνων του κόμματος, η διεύρυνση και το άνοιγμα στην κοινωνία, η μεγιστοποίηση της εκλογικής ετοιμότητας. Πρόθεση μου η ευαισθητοποίηση, η συμμετοχικότητα και η αλληλεπίδρασης των μελών της Ν.Δ., παλαιών και νέων, των οπαδών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας με τα πολιτικά στελέχη του Νομού μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανοιχτές διαδικασίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ν.Δ. με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτικό οργανισμό, με τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά, βασισμένο στις αρχές και τις μεγάλες επιλογές που την έχουν αναδείξει ως την πρώτη παράταξη στη σύγχρονη Ελλάδα.

Η λειτουργία των οργανώσεων ως μοχλός διαβούλευσης με την κοινωνία, είναι καίριας σημασίας ώστε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε ζωτικά, επίκαιρα θέματα και προβλήματα, μέσω των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων στην κυβέρνηση, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να δοθούν απαντήσεις και λύσεις.

Ο δρόμος που οραματίζομαι και δεσμεύομαι προσωπικά, αλλά και μαζί με τους συνεργάτες μου ότι θα ακολουθήσουμε, είναι η συστράτευση σε όλες τις προσπάθειες για το καλό του τόπου και πως η οργάνωση μας θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας που θα έχει τις πόρτες της πάντα ανοιχτές σε όλους ανεξαιρέτως.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού, Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανό Κονταδάκη, να εκφράσω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για τη διαδικασία και την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα στον Γενικό Συντονιστή Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ηλία Τάπρα και τον Τομεάρχη Ημαθίας κ. Σάκη Καζά και κυρίως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο μου από τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος μας.

Αρχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια όλοι μαζί, πάμε μπροστά, πάμε δυνατά.

14 σχόλια:

  1. Κομματισμος, ο θάνατος της Ελλάδας και του Έλληνα γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως. Ωρα ειναι να γλιτώνουμε και εξοδα και ταλαιπωρία,να ακούσουμε στη συνέχεια " Βουλευτές ορίζονται οι κάτωθι...".

      Διαγραφή
  2. Γελάει ο κόσμος με τους φαντασμενους κ με αυτούς που κάνουν το ψώνιο τους κ εμείς πληρώνουμε τα σπασμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκησε η δημοκρατία..
    Πόσοι δήλωσαν υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ; Ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι επέβαλαν την μια υποψηφιότητα; Όλοι αυτοί που ευχαρίστησε, που κάρφωσε ο κ. Γιαναβαρτζης. Περισσότερη ευστροφία, σε σκοτώνει. Αναρωτιέμαι αν φταίει το εμβόλιο, ως σοβαρή παρενέργειά του για όλο αυτό το μαύρο αστείο

      Διαγραφή
  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον, κάνεις την πάπια. Δεν μιλάς σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα ειναι ακραίο , όμως μου θυμίζει όλο αυτό, Βόρεια Κορέα. Απλά , ορίζουνε εκει, εναν και συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι. Θέλουν δεν θέλουν. Ο κ. Γιαναβατζής, τον μόνο που δεν ευχαρίστησε, ήταν τον Θεό που βοήθησε. Είχε άψογη συνεργασία σε τι ακριβώς; Ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας διαβάζω. Χωρίς την κοινωνία; Διαβούλευση με την κοινωνία; Μα οτι και να λέει η κοινωνία, θα έρχεται η εντολή απο κάπου και μπλα μπλα μπλά. Σύγχρονος Ευρωπαϊκός οργανισμός; Μάλλον κάνουν κατάμαυρο χιούμορ. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε, ούτε σε υποσαχάρια χώρα δεν ακολουθείται. Επαναλαμβάνω. Καθαρά, Βόρεια Κορέα. Ευαισθητοποίηση και συμμετοχηκότητα με ποιον τρόπο; Τώρα, εδω, υπήρξε συμμετοχηκότητα για να τον ορίσουν αυτόν ως καταλληλότερο; "...ως γνώμονα την αναγέννηση, την νέα ώθηση της Διοικούσας Επιτροπής, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της συλλογικότητας και της ομοψυχίας", διαβάζω. Που ειναι οι αρχές και οι αξίες της σύνθεσης; Θα μπορούσε να ειναι κωμικό επεισόδιο με τον Κατακουζινό. Ειναι μεγάλη τιμή να αναλάβεις και οχι να εκλεγείς , όπως γινόταν μέχρι τώρα; Αλήθεια; Αυτές ειναι οι ιδέες που θα αναγεννήσουν;
    Ξέρουμε καλά ότι και εκλογές να γίνονταν, πάλι το ίδιο θα ήταν αλλά στο παρασκήνιο. Θα δινόταν εντολή απο παραπάνω ποιον να ψηφίσουν. Σε όλα τα κόμματα γίνεται αυτό. Όμως εδώ συγκεκριμένα, η αμετροέπεια έσπασε κάθε ρεκόρ. Παρ όλα αυτά, ευχαριστεί τους πάντες που συμμετείχαν σε μια τερατώδη διαδικασία, που πετά έξω κάθε έννοια συμμετοχηκότητας και σύγχρονης πολιτικής πρότασης. Αποκλείει τον πολίτη, τον φίλο, τον υποστηρικτή. Θα ειναι κάποιοι , κάπου που θα αποφασίζουν και αυτή η απόφαση θα ειναι ισχυρή. Το τι συμβαίνει γύρω μας, μας αφορά όλους. Η αδυναμία η πολιτική, φαίνεται και απο το γεγονός οτι δεν σηκώθηκε κανένας να καταγγείλει όλο αυτό το πέρα απο κάθε λογική και πολιτική παιδεία Δυτικής , ευνομούμενης χώρας. Θέλω να πιστεύω οτι και η απονομή της Δικαιοσύνης στο εξης, δεν θα ειναι κάποια εντολή απο κάπου αλλού αλλά Δημόσια θα συζητείτε κάθε υπόθεση, άσχετα εάν οι ισχυροί μπορούν να επηρεάσουν χυδαία την όποια απόφαση.
    Με λίγα λόγια, ο κ. Γιαναβαρτζής, ειναι χαρούμενος και υπερήφανος και οι ιδέες του ειναι εχέγγυο για την παράταξη. Διαφωνώ. Ειναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν εχει κάτι χειρότερο. Γιαυτό, δεν μιλάς. Ποιείς την νήσσαν. Να μη σε βλέπει το φως του ήλιου. Γιατί όλοι θα ξέρουν ότι περιμένεις κάποιες εντολές και θα λές οτι ευχαριστείς κιόλας που εντέλλεσαι. Εσύ θα λές βέβαια ότι εντέλλεσαι συμμετοχικά. Κλαυσίγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι μεγάλη τιμή να αναλάβεις και οχι να εκλεγείς , όπως γινόταν μέχρι τώρα; Αλήθεια; Αυτές ειναι οι ιδέες που θα αναγεννήσουν;εσύ Σταυρο ανέλαβες με αυταρχισμό δεν υπήρχαν υποψήφιοι ούτε διαδικασία εκλογών....οπότε η λειτουργία των οργάνων που ευαγγελιζεσαι ...ας το πει κανένας αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανοικτή σε όλους....χαχαχαχα τόσο ανοιχτή που ήταν υποψήφιοι όσες και οι θέσεις και εγγραφές λιγότερες από τις απαιτούμενες....μας έχετε για χαζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδικημενος για ακομη μια φορα ο Κωστας Συσμανιδης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΕΓΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΛΑΖΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ....ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΝΔ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

      Διαγραφή
  10. Επιβεβαίωση όσων έλεγα και με ονοματιζαν " συριζαιο". Δυστυχώς είχα δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ