Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ναουσαία Σμαράγδα έβαλε ψηλά τον πήχη και στο «Κάτι Ξαναψήνεται»

Ενθουσίασε τους συμπαίκτες της και φλερτάρει με την πρωτιά και τα 2.500€
Στη Νάουσα ταξίδεψε χθες η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται» και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκειμένου να συναντήσει την δεύτερη παίκτρια της εβδομάδας, την Ναουσαία Σμαράγδα Κύρογλου. Η Σμαράγδα υποδέχθηκε την Κωνσταντίνα στο σαλόνι της, ήπιαν καφέ, ξεφύλλισαν το άλμπουμ του γάμου της και μίλησαν για τα πιάτα που επέλεξε να μαγειρέψει για τους καλεσμένους της.


Η Σμαράγδα μίλησε και για την τρέλα που έχει για τα ρούχα, κάτι που είχαμε καταλάβει πριν 3 χρόνια, όταν συμμετείχε στο «Shopping Star» βγαίνοντας μάλιστα η νικήτρια της εβδομάδας (δείτε εδώ και εδώ σχετικά). Μάλιστα, δημιούργησε και μια δική της σειρά ρούχων, μέρος της οποίας θα δούμε μέσα στην εβδομάδα, καθώς όπως είπε, καθημερινά στα επεισόδια θα φοράει κομμάτια σχεδιασμένα από την ίδια. «Εβδομάδα μόδας», όπως σχολίασε η Κωνσταντίνα.


Το μενού που επέλεξε η Σμαράγδα ήταν: Για ορεκτικό επέλεξε κολοκυθόσουπα βελουτέ, την οποία ονόμασε Βασίλισσα του Φθινοπώρου, για κυρίως επέλεξε μοσχαράκι νουά με τραχανότο, το οποίο ονόμασε Ελληνικός γλυκός και μόσχος σιτευτός, ενώ για επιδόρπιο επέλεξε πουτίγκα, πουν την ονόμασε Διώροφη παραδοσιακή και επιμελώς ατημέλητη.


Όπως είπε η πάντα χαμογελαστή Ναουσαία, ήταν η πρώτη φορά που πρόσφερε σε καλεσμένους αυτόν τον συνδυασμό πιάτων και είχε πολύ αγωνία καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου. Οι συμπαίκτες της ωστόσο ενθουσιάστηκαν τόσο με τον στολισμό του τραπεζιού όσο και με τα πιάτα της Σμαράγδας, αναφέροντας μάλιστα ότι ανέβασε ψηλά τον πήχη και της χάρισαν υψηλές βαθμολογίες, ακόμα και ο απαιτητικός Σελίμ της έδωσε 9, συγκεντρώνοντας συνολικά 33 βαθμούς. 

Για να δούμε, θα είναι η νικήτρια της εβδομάδας η Σμαράγδα; Θα «σηκώσει» η Ημαθία και αυτό το έπαθλο; Υπομονή μέχρι την Παρασκευή!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ