Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νικήτρια του «Shopping Star» η Σμαράγδα!

Η Ναουσαία που έβαλε τα γυαλιά στις Θεσσαλονικιές!
Ολοκληρώθηκε σήμερα η εβδομάδα του Shopping Star με θέμα «Καλεσμένη σε μουσικά βραβεία». Το τηλεπαιχνίδι μόδας αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τις 5 παίκτριες, ανάμεσα στις οποίες και μια
Ναουσαία, η Σμαράγδα Κύρογλου. Η 35χρονη υπάλληλος φαρμακείου, που βγήκε δεύτερη για ψώνια στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, ξεχώρισε στα μάτια των συμπαικτριών της, της Βίκυς αλλά και των τηλεθεατών, καθώς διέθετε μια από τις καλύτερες ντουλάπες που έχουν... ανοίξει στην κάμερα του Shopping Star. Καιρό είχαμε να δούμε σε ντουλάπα και στη σπιτική πασαρέλα παίκτριας fashion
και κλασσικά κομμάτια, συνδυασμένα με τόσο έξυπνο και σύγχρονο τρόπο, ώστε να δίνουν ένα chic και θηλυκό αποτέλεσμα, καθώς και ένα σωστό make up και μαλλιά. 
Η Σμαράγδα αν και διαγωνίσθηκε με 4 Θεσσαλονικιές, που φημίζονται για το στυλ τους (δεν ξέρουν μάλλον τι θα πει Ναουσαία), τις έβαλε κάτω και αναδείχθηκε νικήτρια. Η επιλογή της συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις συμπαίκτριες και την fashion expert Βίκυ Καγιά και κατάφερε έτσι να αναδειχθεί η shopping star της εβδομάδας και να κερδίσει 1000€. Το πήραμε - το πήραμε - το shoppingstarικό! Συγχαρητήρια Σμαράγδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ