Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσία Καρανικόλα και Τόλκα ο Αγιασμός στο 1ο - 2ο Δημοτικό Νάουσας

Μήνυμα Δημάρχου για την νέα σχολική χρονιά
Παρουσία του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα και του βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 1ο - 2ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας. Ο αγιασμός τελέστηκε στον αύλειο χώρο με τους μαθητές και γονείς των μαθητών της Α' Δημοτικού και με εκπροσώπους μαθητών και εκπαιδευτικών των υπόλοιπων τάξεων, ενώ στη συνέχεια ο ιερέας πέρασε για τον Αγιασμό από όλες τις τάξεις.






Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς




Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για μια όμορφη και εποικοδομητική σχολική χρονιά. Τα σχολεία μας γεμίζουν και πάλι με χαρούμενες παιδικές φωνές και την αισιόδοξη ματιά των νέων μας, δίνοντας σε όλους μας δύναμη και ελπίδα ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Έχουν ήδη προηγηθεί δύο σχολικές χρονιές με δυσχέρειες στην εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία, λόγω της υγειονομικής κρίσης, ωστόσο παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η φετινή σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά με τη συνεργασία όλων και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Με ευθύνη απέναντι στους μαθητές μας, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, στον Δήμο Νάουσας, προχωρήσαμε το προηγούμενο διάστημα στις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στα σχολεία μας για να υποδεχτούν σήμερα τα παιδιά και τους νέους μας.

Θέσαμε ως προτεραιότητα την άμεση επίλυση προβλημάτων όπου υπήρχαν, προχωρήσαμε σε εργασίες συντήρησης, επισκευής και καλλωπισμού των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων, φροντίσαμε για την καθαριότητά τους και την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.
Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τους δασκάλους, τους καθηγητές, και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, με στόχο ένα ποιοτικό και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον που να παρέχει στους νέους μας όλες τις δυνατότητες, ώστε να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

Η συνεργασία αυτή, με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις οικογένειες των μαθητών μας, θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση. Βασικό μας μέλημα είναι να νιώθουν τα παιδιά μας ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο.

Στις μαθήτριες και στους μαθητές μας, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς η επιστροφή τους στα θρανία να είναι η αφετηρία για μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο. Εύχομαι να ακολουθήσουν με χαρά το συναρπαστικό «ταξίδι» προς την κατάκτηση της γνώσης και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ