Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναγέννηση-Αναζωογόνηση ιστορικού κέντρου Βέροιας

Με επιτυχία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της Έρευνας Κοινού, με τίτλο «Αναγέννηση-Αναζωογόνηση ιστορικού κέντρου Βέροιας» που διεξήχθη μέσω της ομάδας Facebook «Βέροια Πρωτεύουσα Πολιτισμού». Η Έρευνα ήταν διαδικτυακή και ανοικτή στο ευρύ κοινό. Η παρουσίαση διήρκεσε 1:30 ώρα και η συζήτηση, που ακολούθησε, περίπου 1:00 ώρα περίπου. Οι επιτελείς της κοινωνικής δράσης επιθυμούν αυτή η παρακολούθηση του video να σταθεί αφορμή για έναν γόνιμο προβληματισμό, αναφορικά με τα ζητήματα, που αντιμετωπίζει η πόλη μας και ιδιαίτερα το ιστορικό της κέντρο αφενός και αφετέρου αφορμή για μια ανοικτή συζήτηση για το μέλλον της.

Ένα από τα ευχάριστα, που συνέβησαν με αφορμή αυτή την έρευνα, είναι η πρόταση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) για τη διοργάνωση στη Βέροια ενός συνεδρίου με συναφές αντικείμενο.

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Ήμουν νιά και γέρασα λέει μια παροιμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμα και κακόβουλα σχόλια δεν λαμβάνονται υπόψη!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ