Quantcast

http://picasion.com/

Έπιασε «κορυφή» με 18.653 μόρια ο Ποταμόπουλος

Μπήκε στην Ιατρική ο μπασκετμπολίστας του Φιλίππου Βέροιας
Συνεχίζει τις κορυφαίες επιδόσεις ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Φιλίππου Βέροιας Κυριάκος Ποταμόπουλος. Αυτή τη φορά, έκοψε το νήμα της σχολικής «σταδιοδρομίας» σημειώνοντας μια από τις κορυφαίες πανελλαδικά επιδόσεις, αφού κατάφερε και συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις 18.653 μόρια, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στην Ιατρική Σχολή. Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας συγχαίρει τον αθλητή της με την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου Κυριάκο Ποταμόπουλο, γιο του παλαίμαχου αθλητή Κώστα Ποταμόπουλου, για την εξαιρετική του παρουσία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πιο συγκεκριμένα στην Ιατρική, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει 18653 μόρια, επίδοση που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε πανελλαδικό επίπεδο.

«Ο Κυριάκος συνδύασε με συνέπεια για πολλά χρόνια την ταυτόχρονη παρουσία του στα τμήματα υποδομής και στην ανδρική ομάδα, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση και προγραμματισμός όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Κυριάκο, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα (το ίδιο θα αισθανόταν και ο πνευματικός σου πατέρας Δημήτρης Γκίμας), σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ελπίζουμε οι επιδόσεις σου να αποτελέσουν κίνητρο και σημείο αναφοράς για όλους τους μαθητές, ανεξαρτήτως αθλήματος, που επιθυμούν να συνδυάσουν με επιτυχία την ακαδημαϊκή με την αθλητική τους σταδιοδρομία» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ