Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Χάσαμε ένα ημίχρονο» - Γεωργιάδης: «Σημαντικός βαθμός»

Μετά το τέλος του αγώνα Βέροιας - Τρίγλια, οι δύο προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Κώστας Γεωργιάδης έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αρχικά μίλησε ο τεχνικός της «Βασίλισσας», ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν γιατί δεν ήταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη χάθηκαν τρεις καλές ευκαιρίες. Πρόσθεσε πως o αρχικός στόχος της Βέροιας ήταν να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με 22 βαθμούς, αλλά τελικά πήρε 20. Έπλεξε το εγκώμιο της Τρίγλιας, λέγοντας πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, η οποία νίκησε την Καβάλα και είχε στο ενεργητικό της άλλες πέντε ισοπαλίες. Επισήμανε πως γίνεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του πρωταθλήματος. 

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τρίγλιας, στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου, όπου θα άλλαζαν ισορροπίες και ανέφερε πως η ομάδα της Χαλκιδικής έχει ποιότητα και ότι στόχος είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών στο παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ