Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την υπογραφή της «ALU-SYN» η αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου Αγγελοχωρίου του Δήμου Νάουσας

Οικονομία και ασφάλεια για μαθητές - καθηγητές
Εργασίες κτηριακής αναβάθμισης πραγματοποιούνται στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγγελοχωρίου του Δήμου Νάουσας. Η «ALU-SYN» ανέλαβε την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, που μαζί με τις υπόλοιπες εργασίες θα δώσουν νέα μορφή στο σχολικό συγκρότημα. Για να καλυφθούν οι υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωσης - ηχομόνωσης χρησιμοποιήθηκαν τα άριστης ποιότητας συνθετικά κουφώματα VEKA SOFTLINE 76MD που προσφέρουν συντελεστή θερμοπερατότητας 1,1K, διπλές ανακλήσεις και ενεργειακά τζάμια τεσσάρων εποχών. Επίσης τοποθετήθηκαν κεντρικές είσοδοι ασφαλείας με πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Το κτίριο δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις άλλων μονάδων. Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίου παντός τύπου κουφωμάτων «ALU-SYN», με έδρα την Ημαθία (11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας) υλοποίησε σε χρόνο ρεκόρ το σημαντικό αυτό έργο. Μ' αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα-θέρμανση) και η ασφάλεια καθηγητών και μαθητών.

Δείτε φωτογραφίες από την ολοκλήρωση των εργασιών:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ