Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμβολιάστηκε ο Καλλίστρατος!

Την πρώτη δόση του εμβολίου έκανε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας προκειμένου να εμβολιαστεί. Μάλιστα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την συγκεκριμένη φωτογραφία με την σχετική λεζάντα να αναφέρει τα εξής: «Για μένα, για σένα, για όλους...». 

Από την πρώτη στιγμή, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης υπήρξε υπέρμαχος του εμβολίου και πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε για την αναγκαιότητα του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών - Επιχείρηση «Ελευθερία».

25 σχόλια:

  1. πω πω...μένω άφωνος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμβολιάστηκε ο Καλλιστρατος,Ουάου!!!
    Τι λέει ρε παιδί μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό γιατί πρέπει να το ξέρουμε; Τι μόδα είναι αυτή; Και εγώ θα πάω για αξονική τη Δευτέρα. Να σας στειλω μια φωτογραφία να τη δημοσιεύσετε; Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία η ανάρτηση για τον εμβολιασμό του αντιδημάρχου. Προφανώς έγινε για να πείσει τους συνανθρώπους του να εμβολιαστούν. Ελπίζω να επιδείξει ανάλογο ζήλο και να αναρτήσει την επόμενη κωλονοσκοπηση του με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ ώστε να πείσει εξίσου για τη σημαντικότητα αυτής της εξέτασης στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου. Αν μας μείνει άντερο με αυτά που βλέπουμε και ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό με την κολονοσκόπηση με ξεπερνάει , άντε ρε Καλλίστρατε πάλι έγραψες ιστορία , όχι παίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει ανάγκη να λέμε αυτό που έχουμε την πρόθεση να κάνουμε, την ίδια τη στιγμή που το κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xestikame ti Kani o kirios. Edo o kosmakis xanete k esis asxoliste me ton kirio pu Mas ine adiaforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς θεε μου είχα μια καούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως ήθελες να πεις είχα μία φαγούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΕ πολυ κομπλεξ εβγαλες με αυτη την ενεργεια.Ορισμενα πραγματα ειναι για τον εαυτο μας.Επηρεαστηκες φαινεται απο τη ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την μπλούζα από πού την αγόρασε; Θέλω να την κάνω μόδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμβολιάστηκε το τίποτα!!! Πριν τις εκλογές μας πρήξατε με τον Καλλίστρατο. Εδώ σήμερα ο Καλλίστρατος εκεί αύριο ο Καλλίστρατος και μετά τι; Μετά από δύο χρόνια εκλογής του το μόνο που έχει να μας επιδείξει είναι ότι έκανε το εμβόλιο!!! Αντε και εις ανώτερα του χρόνου και κολονοσκόπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποσο σωστη και άμεση ειναι η πληροφόρηση που έχετε...ενώ σας πληροφορουσαν πριν τις εκλογές που βρίσκεται κάθε φορά ο καλλιστρατος...ξαφνικά σταμάτησε (για άγνωστο λόγο) η πληροφόρηση γιατι αν συνεχιζόταν σιγουρα θα είχατε μαθει για όλα τα έργα που έχουν συμβεί στον τομέα της καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής...αλλά μάλλον εσάς δεν σας χρειάζονται ολα αυτα στα κορφοβουνια που ζείτε

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε...μήπως δεν ζεις στον Δήμο Βέροιας????

      Διαγραφή
    3. Ο Καλλίστρατος με το έργο του στην ηλεκτρονική Διακυβέρνηση έχει ανεβάσει πολλά level τον δημο Βέροιας! Φαίνεται δεν ενημερώνεσαι.

      Διαγραφή
  14. Γι αυτό δεν μπορούσα να φάω σήμερα 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος είναι αυτός πάλι; Ένας καλός Στράτος όπως λέμε Καλλικράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο Καλλιστρατε! Δίνεις το παράδειγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ