Quantcast

http://picasion.com/

«Καμπάνα» και 15νθήμερο «λουκέτο» σε καφετέρια στη Βέροια

Αναστολή λειτουργίας για δεκαπέντε ημέρες και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Βέροια για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, εντόπισε στο εν λόγω κατάστημα να μην τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, με αποτέλεσμα να επιβάλει πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και κύρωση δεκαπενθήμερης αναστολής λειτουργίας του καταστήματος.

13 σχόλια:

  1. Το είχαν παραξηλώσει οι συγκεκριμένοι, είχαν πιο πολλά τραπέζια από την προ κοβιντ εποχή. Συν ότι αποστάσεις και όριο άτομο δεν υπήρχαν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και καλα τους καναν, μετα θα τραβαμε παλι τα ιδια ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί πια καφετέρια έχει κρατήσει τις αποστάσεις και τα μέτρα τραπέζι- τραπέζι? Εχθές Σάββατο 8 Μαΐου στην Ελίας όλες οι καφετέριες κ κλείσανε τα πεζοδρόμια και τα τραπέζια ήταν όλα μαζί λες και ήταν 1 μαγαζί όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αδιανόητο να κάνεις καταγγελία σε ένα μαγαζί που μόλις άνοιξε και δίνει μεροκάματο σε πολλούς νέους.Ολοι μάθανε ποιος το έκανε και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στη δική της επιχείρηση.Κριμα να υπάρχει τόση κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αφησουν και καποια παραπανω εκατοστα απ οσα επιβαλλει ο νομος για την προστασια ολων. δε θα βγαλουν τα σπασμενα εαν εχουν ενα τραπεζι παραπανω. χρειαζεται προσοχη ακομη απ ολους. εξαλλου οι καταστηματαρχες εδιναν υποσχεσεις αυστηρης τήρησης των κανονισμων για το ανοιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια καφετέρια έκλεισε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγη ντροπή κύριοι ανώνυμοι της Βέροιας που γράφετε καλά να πάθουν.
    Όλες οι καφετέριες δουλεύουν χωρίς αποστάσεις κάθε βράδυ, είναι μια τοπική επιχείρηση που εργάζονται που δουλεύουν νέα παιδιά.Μην είστε κομπλεξικοί και κακόψυχοι.Να ναι καλά που υπάρχουν αυτά τα παιδιά που μας προσφέρουν ένα χαμόγελο και μας αλλάζουν την διάθεση σε δύσκολες μέρες σαν και αυτές που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι ειμαστε οι βεριωτες βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου. Παντου το ιδιο συμβαινει οταν εχει κοσμο απο πουθενά δεν μπορεις ν περασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ήταν κλειστά τα πάντα στην Ελιά, Αγίους Αναργύρους και σε άλλα μέρη της πόλης σχεδόν πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον όταν καθόμασταν με τον καφέ στο χέρι άστα στα σούπερ μάρκετ τι γινόταν και ακόμα γίνεται μικρός χαμουλης.Τωρα μας πείραξαν τα τραπέζια και η μουσική. Ξυπνήστε αυτό θέλουν αυτοί που μας κυβερνούν να βάζουμε τά χεράκια μας να βγάζουμε τα ματάκια μας.Ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του και να μιλάει για τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς επειδή έμειναν τόσο καιρό εκτός δουλειάς θα έπρεπε όλοι οι καταστηματάρχες να φροντίσουν να τηρούνται τα μέτρα ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί!!! Και στο προηγούμενο κύμα πίνανε παντού καφέ ο ένας πάνω στον άλλον, γι'αυτό και βγάλαμε όλο τον χειμώνα φυλακισμένοι!!! Αλλά πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ