Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεψαν ΙΧ από την Αλεξάνδρεια για να «ανοίξουν» ταβέρνα στο Νησί

Δύο άνδρες και τρία ανήλικα οι δράστες - Τους τσάκωσε η ΟΠΚΕ μέσα στο αυτοκίνητο

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, δύο ανδρών και τριών ανηλίκων, για κλοπή οχήματος και απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Βέροιας. Συγκεκριμένα, οι δράστες εντοπίστηκαν από τους Αστυνομικούς τα ξημερώματα του Σαββάτου να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο όπως αποδείχθηκε, είχαν κλέψει νωρίτερα από την Αλεξάνδρεια προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για να παραβιάσουν μια ταβέρνα στο Νησί. Η προσπάθειά τους να παραβιάσουν την ταβέρνα ωστόσο απέτυχε και λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από τους Αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Εντός του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε και επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, βρέθηκαν και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διάρρηξη.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Αστυνομία:

Συνελήφθησαν χθες (8 Μαΐου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες και τρεις ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού από το απόγευμα της 7ης Μαΐου έως τα ξημερώματα της 8ης Μαΐου, αφαίρεσαν από περιοχή της Ημαθίας ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο χρησιμοποίησαν και προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα κατάστημα σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Οι παραπάνω ημεδαποί εντοπίσθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς να επιβαίνουν στο κλεμμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

4 σχόλια:

  1. Θα σαπισουν στην φυλακη ολοι,η δικαιοσυνη ειναι αυστηρη σε τετοια θεματα και προστατευει τις περιουσιες ιδιωτων που λυμενονται οι τυχοδιωκτες επαγγελματιες κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημεδαποί. Που πα να πει, ευάλωτοι γύφτοι ως συνήθως. Που το ξαναέκαναν πολλές φορές και θα το ξανακάνουν χαλαράααα.
    Ωστόσο ήρθε η Αγγελοπούλου στη Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί με τους λαθρομετανάστες τους στέλνεις και αυτούς πακέτο στο Ισλαμαμπάντ να καθαρίσει η Ελλάδα από αυτές τις λινατσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ