Quantcast

http://picasion.com/

Σαββατόβραδο στη Βέροια (σχεδόν) όπως παλιά!

Γέμισαν τα καφέ και τα εστιατόρια, πολύς κόσμος στις πλατείες
Μετά από έξι ολόκληρους μήνες, τα Σαββατόβραδα επέστρεψαν και πάλι στην πόλη της Βέροιας. Από νωρίς το απόγευμα και μέχρι τις 11 το βράδυ που έκλεισαν όλα τα μαγαζιά, οι Βεροιώτες βγήκαν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό και το φαγητό τους. Πέρα όμως από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αρκετός κόσμος (κυρίως η νεολαία) βρισκόταν στις πλατείες και γέμισαν τα παγκάκια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των μαγαζιών κράτησε τις σωστές αποστάσεις και έλαβε όλα τα υγειονομικά μέτρα. Όλοι οι υπάλληλοι φορούσαν τις προστατευτικές μάσκες τους, ενώ σε κάθε τραπέζι υπήρχε και αντισηπτικό για τα χέρια.

Η κίνηση στους δρόμους ήταν μεγάλη, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να δημιουργούν ουρές σε Μητροπόλεως και σε Βενιζέλου. Για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, αρκετή δουλειά είχαν και τα ταξί που εξυπηρετούσαν πολίτες που διαμένουν εκτός κέντρου.

Ειδικά από τις 8 και μετά, οι θέσεις πάρκινγκ ήταν δυσεύρετες, ενώ τα λαμπάκια της Μητροπόλεως ήταν όλα αναμμένα. Σαββατόβραδο λοιπόν στη Βέροια (σχεδόν) όπως παλιά!

5 σχόλια:

  1. Οι νέοι κάνουν όλοι την διασπορά. Χθες κανένας δεν φορούσε μάσκα. Εμβολιαστειτε όσο είναι νωρίς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις ελληνικά βρε τούβλο πρώτα και μετά μας λες την κοτσανα σου .
      Εμβολιασου εσύ και ψόφα.

      Διαγραφή
  2. Ξύδι καραντινακηδες και καλά 40 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Ο ΙΟΣ ΧΤΥΠΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΟΙ ΜΑΣ. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ