Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στο δρόμο για Σφηκιά - Μια κοπέλα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας Απριλίου 2021 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σφηκιάς. Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα όταν ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό, περίπου στο ύψος που βρίσκεται το Στέκι των Ψαράδων, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, βγήκε εκτός δρόμου -με κατεύθυνση το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Σφηκιάς- και κατέληξε στο χαντάκι. Στο όχημα επέβαινε μόνο η κοπέλα οδηγός του.

Στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας που έσπευσε με δύο οχήματα, ενώ παρών στον συμβάν ήταν και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας. Οι Πυροσβέστες έβγαλαν την οδηγό από το όχημα και την παρέδωσαν χωρίς τις αισθήσεις της στο ασθενοφόρο, όπου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ