Quantcast

http://picasion.com/

Στο Προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Παππά ο Μπαρτζώκας

Στο Προεδρείο της Προανακριτικής εξελέγη ο Τάσος Μπαρτζώκας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γραμματέα. Η εν λόγω Επιτροπή θα διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού Επικρατείας, κ. Παππά, κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο κ. Σταύρος Κελέτσης και Αντιπρόεδρος ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Με την ολοκλήρωση του διαδικαστικού ζητήματος της ανάδειξης του Προεδρείου εκκινούν επισήμως και οι συνεδριάσεις της Επιτροπής, που θα διαλευκάνουν την σκοτεινή υπόθεση που χειρίστηκε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα της δωροληψίας και της παράβασης καθήκοντος.

12 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠΕΝΕ ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΘΩΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δωροληψιες μόνο τα δεξιά φιλελευθερακια έχουν το δικαίωμα,όσο για την παράβαση καθήκοντος ένοχος 100% αφού είχε το θράσος να θέλει κανάλι σαν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και να ζητά από τα φιλελευθεροκαναλα χρήματα για τη χρήση του "αέρα" αντί να τους δίνει από τε χρήματα του Ελληνικού λαού όπως ο Πέτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άξιος Τάσο ξεψαχνιστε τα Όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλληλοκαλυπτοντε και εκτός τον τσοχατζοπουλο και τον ιπτάμενο γιατρό κανένας δε μπήκε φυλακή.
    Εθυμοτυπικα κάνουν επιτροπές για να λένε ότι ελέγχουν παρατυπίες.

    Όπως οι μπάτσοι με τους γύφτους.
    Τους πιάνουν, αλλά όλο έξω είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε εθυμοτυπικο δεν υπάρχει,απλά έξτρα χρηματική αποζημίωση στους συμμετέχοντες και αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα. Εξπερ σε αυτά οι ΑΞΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΚΟΙ φιλελευθερουληδες. Εμείς ας μαλώνουμε για Βαξεβανιδες και Φουρθιωτιδες,περαστικά μας.

      Διαγραφή
  5. Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η ΝΔ ξεκινά έναν πόλεμο ο οποίος θα γυρίσει εις βάρος της όταν γυρίσει ο τροχός και φοβάμαι θα γυρίσει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό τώρα είναι είδηση διότι? ... Να το δούνε στο χωριό εδώ στη Βέροια και να το συζητούν οι χωρικοί οι Βεροιώτες. οκ! Μπράβο Τάσο η τοποθέτησή σου στη θέση του γραμματέα της επιτροπής θα λύσει πολλά από τα προβλήματα της Ημαθίας, να μην πω όλα γιατί θα με πείτε υπερβολικό. Όσο για αυτό που είπε ο Νεοέλληνας ναι ρε φίλε θα παίξω τζόκερ γιατί το τζόκερ έχει πιο πολλές πιθανότητες να λύσει τα προβλήματα από τον Τάσο και τους όμοιούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;;
    ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ