Quantcast

http://picasion.com/

Μπάσκετ: Ήττα για τον Φίλιππο στην Ερυθραία

Φυσιολογική ήττα από την ομάδα του Πανερυθραικού, η οποία συγκαταλέγεται στα φαβορί του πρωταθλήματος, υπέστη σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής της Ερυθραίας. Ήταν το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθήνα, μετά από αυτό του περασμένου Σαββάτου στη Δάφνη, μέσα σε 3 μέρες. Εκτός της αναμενόμενης κούρασης, η ομάδα της Βέροιας στερήθηκε τις υπηρεσίες των 2 βασικών ψηλών της Ρίζου Καντάρκου (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και Τάσου Πιλκούδη (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο). Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Φίλιππος υπέπεσε σε αρκετά λάθη και λόγω κούρασης και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Το προπονητικό team βρήκε την ευκαιρία να προβεί στο απαραίτητο rotation κι έτσι δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στους νεαρούς αθλητές της ομάδας για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός σ’ έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 21-12, 47-34, 69-48, 91-58

Η αποστολή της ομάδας του Φιλίππου επιστρέφει τα ξημερώματα της Πέμπτης στη βάση της και το βλέμμα όλων πλέον στρέφεται στον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό ΣΦΠ ΚΑΕ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου στις 17:00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ