Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ που μετέφερε μετανάστες στην Έδεσσα - 10 άτομα στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά στις 3 τα ξημερώματα στην Έδεσσα, κοντά στο χωριό Μακροβούνι στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. Ειδικότερα, 21χρονος συριακής καταγωγής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα της αστυνομίας και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Όπως διαπιστώθηκε, στο όχημα υπήρχαν άλλοι εννέα αλλοδαποί, ασιατικής καταγωγής, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και οκτώ στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ οι δύο από αυτούς έχουν αποχωρήσει ήδη.

3 σχόλια:

  1. Υπάρχει ένα μικρό λάθος στην ανάρτηση. Το χωριό ονομάζεται "Μαυροβούνι", όχι Μακροβούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλθηκαν να μας τρελάνουν. Διαβάζω οτι "...ενώ οι δύο από αυτούς έχουν αποχωρήσει ήδη". Αποχώρησαν για πού; Μπήκανε παράνομα στη χώρα ή όχι; Εγω ως μαμελούκος εντόπιος, τι παράνομο μπορω να κάνω και απλά να αποχωρήσω; Γιατι τους κυνηγούσαν τότε; Τι ειναι λογικό απο όσα διαβάζω σαυτό το περιστατικό; Μέχρι πότε επιτέλους θα παίζουμε τον ρόλο του ηλίθιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ