Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: Οι ετοιμασίες για το Πάσχα ξεκίνησαν - Κάντε τις παραγγελίες σας!

Ελάτε να κάνουμε το «έθιμο» αληθινό - Τηλ. παραγγελιών: 2331061683

Πάσχα χωρίς κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» γίνεται; Όχι φυσικά, γιατί τα βεροιώτικα πασχαλινά τραπέζια στρώνονται εδώ και χρόνια από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», με προϊόντα ποιότητας και με τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες του. Αγνά και ποιοτικά κρέατα, εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα, αρνιά και κατσίκια ντόπια ελληνικά και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, λουκάνικα, μπιφτέκια, όλα χειροποίητα με τα πιο ποιοτικά υλικά, καθώς και τα ανάρπαστα γεμιστά αλμυρά τσουρέκια!

«Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας»

Οι πασχαλινές προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και εσείς αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ήδη τις παραγγελίες σας για τα πασχαλινά τραπέζια, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή του συνωστισμού των τελευταίων ημερών. 

«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος όπως και πέρυσι, σας παρακαλούμε κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή συνωστισμού των τελευταίων ημερών. Δημιουργήσαμε με μεράκι ένα πλούσιο μενού από τα καλύτερα ντόπια αμνοερίφια, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, τσιγεροσαρδμάδες, και πολλά άλλα για το γιορτινό σας τραπέζι. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει ο υπεύθυνος του κρεοπωλείου Σταύρος Καδόγλου.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ