Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του 1970. Ο Λευτέρης Μυτιληναίος ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τάλεντ σόου της εποχής. Στα «ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, όπου πήρε το πρώτο βραβείο που συνοδευόταν από ένα κουστούμι και μια σόμπα από το ράδιο Αθήναι, ως έπαθλο. Η μεγαλύτερη του επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική - στίχους του τεράστιου Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τάλεντ σόου της εποχής. Στα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη και της Ρένας Ντορ, όπου πήρε το πρώτο βραβείο που συνοδευόταν από ένα κουστούμι και μια σόμπα από το ράδιο Αθήναι, ως έπαθλο.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o χρόνια συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

3 σχόλια:

  1. THEOS XORESTON ELAYRH TO XOMA POU THA TON SKEPAZH,,EONIA TOU H MNHMH ,,,AMHN AMHN AMHN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κοροιδοιο διάβασα ο ψεκασμενος,φιμοτρολαγνος ,Demetrie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΠΕΙΡΑΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ) ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ