Quantcast

http://picasion.com/

Στο «σφυρί» τουριστικά φιλέτα σε Πέλλα και Πιερία - Οι τιμές εκκίνησης

Στην αξιοποίηση του Ξενία Έδεσσας και δυο παραθαλάσσιων εκτάσεων στην περιοχή Καλλιθέας στην Πιερία προχωρά η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) μέσω ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών με εργαλείο τη διαδικτυακή της πλατφόρμα (www.e-publicrelastate.gr). Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των Ξενία της χώρας που βρίσκονται κλειστά για αρκετά χρόνια, η ΕΤΑΔ προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για τη μίσθωση του Ξενία Έδεσσας, που βρίσκεται στην περιοχή Παράδεισος. Το κτίσμα είναι ανεπτυγμένο σε 4.1335,49 τμ ενώ η έκταση του οικοπέδου είναι 7.901 τμ.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους είναι μέχρι τις 11 Μαΐου ενώ ως τιμή εκκίνησης για τη μίσθωση έχει οριστεί το ποσό των 35.000 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης όπως επισημαίνεται στους ειδικούς όρους του διαγωνισμού ορίζεται σε 30 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δυο μερών.

Το ακίνητο αποτελείται από διώροφο κτίσμα, συμπεριλαμβανομένου υπογείου, με προηγούμενη χρήση ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων, δυναμικότητας 40 δωματίων. Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες που παρέχονται για το ακίνητο «είναι χωροθετημένο εντός της πόλης, σε κοντινή απόσταση και με εύκολη προσβασιμότητα προς τα διάφορα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Βρίσκεται στην άκρη υψώματος και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κάμπο». Το έτος κατασκευής της πρώτης φάσης του ξενοδοχείου, όπως αναφέρεται στην παρουσίαση του ακινήτου, είναι το 1963, ενώ η δεύτερη φάση κατασκευάστηκε το 1998.

Ανοικτός διαγωνισμός για δυο παραθαλάσσια ακίνητα

Στο μεταξύ, στην εκμίσθωση δυο τουριστικών ακινήτων στην περιοχή Καλλιθέα της Πιερίας, προχωρά η ΕΤΑΔ. Ο διαγωνισμός που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες έχει χρόνο λήξης τις 13 Μαΐου. Οι δυο παραθαλάσσιες εκτάσεις βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλεως.

Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες για τους δύο διαγωνισμούς, το βήμα του διαγωνισμού, δηλαδή το ελάχιστο ποσοστό αύξησης εκάστης προσφοράς επί της ανώτατης ήδη υφιστάμενης προσφοράς, ορίζεται ίσο του 5%.

Τιμή εκκίνησης για τη μίσθωση της μιας παραθαλάσσιας έκτασης 43.482 τμ είναι τα 30.000 ευρώ, ενώ για την έτερη που εκτείνεται σε 5.494 τμ είναι τα 20.000 ευρώ. Και οι δυο παραθαλάσσιες εκτάσεις είναι ελεύθερες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ