Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Τιμή μου που μετέχω στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής»

Για τη διερεύνηση αξιόποινων πράξεων του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά
Ο Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος μετέχει στην Προανακριτική Επιτροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατά του Νίκου Παππά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ξεκινήσαμε ως Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, τις συνεδριάσεις για τη διερεύνηση πιθανών σοβαρών αξιόποινων πράξεων του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παππά κατά τους χειρισμούς του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.


Νιώθω μεγάλη τιμή που αποτελώ μέλος της Επιτροπής και έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης του ρόλου μου. Να συνδράμω και εγώ με μεθοδικότητα και αντικειμενικότητα προκειμένου να φωτιστούν όλες οι πλευρές της υπόθεσης με βαθύ σεβασμό στη Δικαιοσύνη στη Δημοκρατία και στους Έλληνες πολίτες».

7 σχόλια:

  1. Εκτός από την τιμή από το κόμμα η τιμή αποζημίωσης αξίζει???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι προανακριτική πρέπει να γίνει για τα κανάλια που δεν πληρώνανε τόσα χρόνια και η σημερινή κυβέρνηση ανεστειλε την ετήσια συνδρομή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αποτελεί τιμή για τους πολίτες όμως, το πολιτικό προσωπικό να είναι διαπλεκόμενο με οικονομικούς παράγοντες - καναλαρχες.

    Ο συγχωρεμένος ο Πολυζος είχε δηλώσει δημόσια «ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν έντιμοι αλλά και άνθρωποι που χρηματίζονται».
    Ο Κωστάκης ο Καραμανλής τον έδιωξε γιατί τον έθιξε.

    Τι πιστεύετε ότι καταλαβαίνει ο κόσμος;

    Ο πολυζος υποστήριζε την αλήθεια, η, ο πρώην αρχηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς στη χούντα είχαμε ΕΡΤ ΚΑΙ ΥΕΝΕΔ μετά εκτός τα κρατικά MEGA (ΠΑΣΟΚ)καιΑΝΤ1(ΝΔ), και σιγά σιγά ΣΤΑΡ,ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ με μοιρασμένη την"αντικειμενική"πληροφόρηση. Τώρα τώρα με τα πανελλαδικά κανάλια ποια εποχή σας θυμίζει περισσότερο την πρώτη ή τη δεύτερη? Όποιος δεν το βρει είναι ΑΞΙΟΣ συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εποχη της Νεας Τρομοκρατιας...των 158 βολεμενων

      Διαγραφή
  5. Την ευθυνη για την μη επανδρωση με νοσηλευτικο και ιατρικο προσωπικο, ΜΕΘ, οταν θα γινει για τους αδικους θανατους εκτος ΜΕΘ προανακριτικη επιτροπη, να δουμε ποιοι θα προστρεξουν...εθελοτυφλουντες προβατα πολιτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ