Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ

Bίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξασφάλισε το Open TV. Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το βίντεο ο οδηγός του μαύρου Beverly είναι μικροκαμωμένος, φορά λευκό κράνος με φιμέ τζάμι και σκούρα ρούχα και παπούτσια. Αντίθετα, ο συνεπιβάτης και φερόμενος εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης, φορά μπλε σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα ή full face.

11 σχόλια:

  1. Δημοσιογράφους, σκοτώνουν νομίζω σε Μεξικό, Κολομβία κλπ. Εκει που το εγκλημα , το μαύρο χρήμα και η πολιτική ισχύς, μια συνταγή. Χρησιμοποιούν δηλαδή, πρωτόγονα μέσα επιβολής της σιωπής. Οι σύγχρονες μέθοδοι, σπανίως θα φτάσουν στον φόνο. Τα αμύθητα κέρδη απο ναρκωτικά και άλλες ανάλογες δραστηριότητες, πως και απο ποιους "καθαρίζονται"; Ξεπλένονται, νομιμοποιούνται; Μα απο τους εντιμότατους μεγαλοτραπεζίτες. Μεγαλοτράπεζες. Τα ξένα φάντς, που ακούμε συχνά πυκνά. Εάν σε πιάσουν με μικροποσότητα κοκαΐνης, εισαι έμπορος. Αν κουβαλάς τόνους, ενας , ενας οι μάρτυρες θα αποβιώνουν και στο τέλος εισαι κύριος. Σε ενα στοιχειωδώς ευνομούμενο κράτος, ο εγκληματίας, θα ειχε να κάνει με τα όργανα του νόμου και οχι με τον δημοσιογράφο. Σε ενα ευνομούμενο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κομουνίσμ πάντως, αποδεδειγμένα πλέον, ήταν παρασάγγες μπροστά σε εγκληματική δράση. Πάντως, αποδεδειγμένα πλέον, ο κομουνίσμ, δεν ειναι η λύση. Ειναι μια απάνθρωπη διαστροφή με περικοκλάδες δυόσμου.Αποδεδειγμένα λέμε.

      Διαγραφή
    2. Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω...

      Διαγραφή
    3. Πσυχούλα μου της ελευθερίας και του αγώνα. Μην ξεχάσεις να βγάλεις την πόρπη απο τον χιτώνα σου, μετά την τοποθέτησή σου στην πλατεία του Λαού.
      Εμεις το πόπολο, στα κουκιά και τα ρεβίθια. Και μπιζέλια ενίοτες.

      Διαγραφή
    4. Ούτε για κουκιά...

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς γι αυτόν θα...γνώριζε πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ρδελο στο οποιο κάποιοι άτυχοι κατοικούν ακόμα.
    Να θυμάστε,τα παιδιά σας στο μέλλον όταν θα σας κατηγορούν γιατί δεν φύγατε εξωτερικο,και τα καταδικάσατε στην άσχημη μοίρα της παραμονής τους στο 🚾 του πλανήτη,πως θα τα κοιτάξετε στα ματια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημέρωση με φιλελε-καναλα, πανεπιστημιακή αστυνομία,για ούτε 100 αναρχικούς (αν ήθελε ο συντοπίτης Κλουζώ τους αδρανοποιουσε σε ένα βράδυ),φίμωση επιστημόνων βλέπε Τσοδρας, φίμωση ενοχλητικών δημοσιογράφων με εκτελέσεις,επιδοτήσεις ανύπαρκτων δημοσιοβοθρων, απαλλαγή καθηκόντων με όσους διαφωνούν με αυτούς τους βόθρους,αρε Βρούτσης. Ποιος είναι αυτός ο κουμουνιστοσυμοριτης ο Παππάς που θέλει και κανάλι,εξεταστική όχι χαζομάρες Novartis,Siemens,Fraport κτλ. Αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και μάλιστα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ. Καλό παράδεισο Καραιβαζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέει ρε;;; Πωωωω όλοι οι ειδικοί εδώ μαζεύτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ