Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύγχρονο ΩΡΛ Κέντρο «Αντώνης Φραγκάκης» - Ωτορινολαρυγγολόγος / Χειρουργός κεφαλής και τραχήλου

Σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες
-Αντωνίου Καμάρα 1 & Βικέλα
-Τηλ. 2331022100
Ο ιατρός Φραγκάκης Αντώνιος, γεννήθηκε στη Βέροια. Είναι “Ωτορινολαρυγγολόγος – Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου” από το 2013, αποφοιτώντας από τo Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα. Υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας ως Ειδικευόμενος Ιατρός Γενικής Χειρουργικής μέχρι το 2008 και ως Ειδικευόμενος Ιατρός Ωτορινολαρυγγολογίας - Χειρουργικής Κεφαλής μέχρι το 2011 και συνέχισε μέχρι το 2013 στο Γ.Ν.Θ. Γ. Γεννηματά. 

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, διατηρεί ένα σύγχρονο ΩΡΛ κέντρο – Ιατρείο στο κέντρο της Βέροιας και παράλληλα συνεργάζεται με την κλινική Βέροιας “Ευαγγελισμός”.

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ΩΡΛ Κέντρο «Αντώνης Φραγκάκης», προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Καλύπτει ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα και ασθενείς με προβλήματα κεφαλής και τραχήλου. Η μεγάλη εμπειρία, μας επιτρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για κάθε ασθενή.

Το ιατρικό κέντρο «Αντώνης Φραγκάκης» βρίσκεται στο κέντρο της Βέροιας, Αντωνίου Καμάρα 1 & Βικέλα (πρώην κλινική Αβραμίδη)

Αντώνης Φραγκάκης
Ωτορινολαρυγγολόγος – Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου
Αντωνίου Καμάρα 1 & Βικέλα - Τηλ.: 2331022100
Mail: afragkakis@yahoo.gr
Mobile: 6978898085


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ