Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο κουρέας της Βέροιας Κωνσταντίνος Συμεωνίδης

Το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών αποχαιρετάει έναν καλό συνάδελφο

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, γνωστός κουρέας της Βέροιας. Ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας Αλεξάνδρειας «Η Φιλοκαλία», διατηρούσε το κουρείο του στην περιοχή της πλατείας Ωρολογίου, στην οδό 16ης Οκτωβρίου, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί. Το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας Αλεξάνδρειας «Η Φιλοκαλία» αποχαιρετάει τον καλό συνάδελφο και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Με θλίψη η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου καταστηματαρχών κουρέων κομμωτών Βέροιας-Αλεξάνδρειας αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης υπήρξε για πολλά χρόνια από τους πλέον γνωστούς κουρείς στην πόλη της Βέροιας, ενεργό μέλος του σωματείου και βραβευμένο μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας. Υπηρέτησε άξια από θέση διοίκησης τον κλάδο μας, βοήθησε πολλούς κουρείς και κομμωτές στο ξεκίνημά τους μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του και παρότρυνε τους συναδέλφους που κατά καιρούς είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του να κάνουν το επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Υπήρξε πρότυπο συναδελφικότητας και προσφοράς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

3 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο.οταν χρειάστηκα τη βοήθεια σου μου την έδωσες.παντα θα σε θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kir Kosta h eidisi tou thanato su me gemise me thlipsi k stenaxoria. Isun San patera mu k Isun panta me xamogelo.stin dulia su panta aristos. Boithises poli kosmo me tis gnosis soy. Kalo Paradiso k kali antamosi.kostakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο παραδεισο ηταν ο κουρεας που εφαρμοσε στην Βεροια λουσιμο κουρεμα με ραντεβου αρχες τις 10ετιας του 70

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ