Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ηθοποιός από τη Νάουσα που έφερε τα «πάνω-κάτω» στις Άγριες Μέλισσες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο καθημερινό σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. Ο ερχομός ενός Αστυνόμου που ερευνά την υπόθεση των δολοφονημένων Θωμά Κυπραίου και Διονύση Μπεκιάρη έχουν στριμώξει τον Νέστορα, ο οποίος περνάει μια δύσκολη ανάκριση και καλείται να δώσει πειστικές απαντήσεις για το ένοχο παρελθόν του. Την εποπτεία της προανάκρισης έχει ένας ασφαλίτης από το Βόλο με το όνομα «Πέτρος Νικολαΐδης», που μαζί με τον Μάνο Βόσκαρη (ο φόβος και ο τρόμος της Ελένης Σταμίρη) διερευνούν τους δύο θανάτους.

Τον επικεφαλής των ερευνών υποδύεται ο Στέλιος Καλαϊτζής ένας ταλαντούχος ηθοποιός από τη Νάουσα, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει βάλει την «σφραγίδα του» και σε άλλα τηλεοπτικά σίριαλ μεγάλων καναλιών. Μην ξεχνάμε πως πριν από μερικές σεζόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Εκδρομή» και είχε συνεργαστεί με επιτυχία με τη Λίνα Σακκά. 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εμφανίστηκε ξαφνικά στο Διαφάνι, με αποτέλεσμα να φέρει ανατροπές και εκπλήξεις στην καθημερινότητα των κατοίκων. Η αγωνία χτυπάει «κόκκινο» στον χωριό της Λάρισας και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ