Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε Βασιλόπιτα ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας και με την παρουσία μόνο 5 ατόμων, το ΔΣ του Συλλόγου έκοψε την Βασιλόπιτα με την ευχή να ξεπεραστεί το συντομότερο η κατάσταση αυτή, που έκλεισε τους λήπτες στα σπίτια τους και την μοναξιά τους, ενώ κάλεσαν όσους έχουν ανάγκη στήριξης να επικοινωνήσουν μαζί τους. Άλλωστε οι συνεργάτες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας του ΣΟΦΨΥ δεν σταμάτησαν στιγμή το έργο τους παρά το lockdown, με συναντήσεις είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης, όταν ήταν απαραίτητο.


Ο ΣΟΦΨΥ σε ανάρτησή του στο facebook για την κοπή της Βασιλόπιτας αναφέρει:

Παρά τις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, μέρες κοινωνικής απομόνωσης, θλίψης και μοναξιάς, ιδιαίτερα για τους λήπτες μας, κρατήσαμε το έθιμο και κόψαμε τη βασιλόπιτα στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας. Με πλήθος κόσμου (5 άτομα!!!), τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας (αποστάσεις, μάσκες κ.λ.π.), το Δ.Σ. την Τρίτη 5 Γενάρη έκοψε τη βασιλότιτα στο Κέντρο Υποστήριξης. Ευχές και πόθος όλων μας, να ξεπεραστεί το συντομότερο η κατάσταση αυτή που ξανάκλεισε τους λήπτες στα σπίτια και τη μοναξιά τους. Ο αγώνας των συνεργατών μας επαγγελματιών ψυχικής υγείας μεγάλος, που μέσα από το διαδίκτυο και τις δια ζώσης συναντήσεις, όταν αυτές απαιτούνται, κάνουν ότι είναι δυνατό να υποστηρίξουν και να ενδυναμώσουν όλους τους ωφελούμενούς μας. Το Δ.Σ., οι συνεργάτες, το προσωπικό είμαστε εδώ για να προσφέρουμε όσο περισσότερες υπηρεσίες στους ανθρώπους που τις χρειάζονται. Επικοινωνείστε μαζί μας. Η ψυχική υγεία μας αφορά όλους και η ψυχική υγεία είναι για όλους! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Και το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι των ληπτών του Κέντρου! Τις καλύτερες ευχές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ