Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Δεκάδες αυτοκίνητα για rapid test στο Μακροχώρι - Τί δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Πολύ μεγάλη είναι η προσέλευση των πολιτών για τα rapid test στο ΕΑΚ στο Μακροχώρι. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το κλιμάκιο των Κινητών Ομάδων Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ και τη βοήθεια της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, της Τροχαίας Βέροιας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιούν αυτήν την ώρα δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapidtests) για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο drivethough.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα υπολογίζεται περίπου ένα 10% η θετικότητα. Τα αυτοκίνητα σχηματίζουνε τέσσερις σειρές, ενώ υπάρχουν δύο κλιμάκια που λαμβάνουν τα δείγματα από τους επιβάτες των αυτοκινήτων. Επίσης, υπάρχει ένα τρίτο κλιμάκιο που επίκουρεί, λαμβάνοντας δείγμα για μοριακό έλεγχο σε όσα τεστ βγουν θετικά.




10 σχόλια:

  1. Γιατί θα έπρεπε να γίνει εκεί κ με αυτοκίνητα κάποιοι που δεν μπορούν να πάνε που είναι κ πόλοι κ δεν μπορούν να πληρώσουν πως θα κάνουν το τεστ ; μήπως έπρεπε να μεριμνήσουν κ για αυτούς να γίνει κάτι κ πιστεύω δεν είναι κ λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως θέλεις να έρθουν και στο σπίτι σου ; Τι να πει κανείς με ορισμένους !!! Έγινε με αυτοκίνητο για λόγους ασφαλείας της δημόσιας υγείας και η διαδικασία ήταν ΑΨΟΓΗ . Συγχαρητήρια στο δήμαρχο και όλους τους φορείς

      Διαγραφή
    2. Αν και κρινουμε παντα αυστηρα,σημερα ολα ηταν αψογα...Συγχρητηρια στους εμπλεκομενους

      Διαγραφή
  2. Εγω θελω να παω στο μακροχωρι για κορονοτεστ τι νουμεροα βαζω στο μηνυμα μη με γραψουνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πάτε και κάνετε τεστ ρε προβατάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στέλνεις κωδικό 1. αλλά μάλλον έχουν τελειώσει, ως τη 1.30 ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυθοβολισμος ρε ζώα θα μας έχουν κλειστά μέχρι το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ