Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έντονη δυσοσμία στην Πλατεία Ωρολογίου - Παράπονα κατοίκων και επαγγελματιών

Τα Παλιά Δικαστήρια έχουν μετατραπεί σε δημόσιες τουαλέτες - Κίνδυνος μόλυνσης

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάτοικοι και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται πέριξ του κτιρίου των Παλιών Δικαστηρίων στην Πλατεία Ωρολογίου. Όπως αναφέρει και αναγνώστης του veriotis.gr κάποιοι συμπολίτες μας έχουν μετατρέψει στους τοίχους του κτιρίου σε δημόσιες τουαλέτες, με αποτέλεσμα η δυσοσμία που προκαλείται να είναι ανυπόφορη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης, άνδρες κάθε ηλικίας επιλέγουν να κάνουν την ανάγκη τους, άλλοι περισσότερο ή λιγότερο διακριτικά, σε διάφορες πλευρές του κτιρίου. Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι ειδικά σε κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες ή σε κάποιους με θέματα υγείας, το... «κρατήσου» δεν είναι πάντα επιλογή και εκεί τίθεται το θέμα της «κατάστασης ανάγκης», αλλά κάποιοι το έχουν κάνει συνήθεια. Για να μην αναφερθούμε και στο πλύσιμο των χεριών μετά την ούρηση. Ειδικά τέτοιες περιόδους με πανδημία σε έξαρση, ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε από μολύνσεις, καλό είναι.

 Δείτε φωτογραφίες:





13 σχόλια:

  1. αφου τοσα χρονια δεν κανει μια δημοσια τοθαλετα ο δημος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καλό να νιώθεις ντροπή μπροστά στον κόσμο, όμως καλύτερα είναι να ντρέπεσαι μπροστά στον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερβολες,μαρκαρουν την πλατεια μην πατησει κανενας ΞΕΝΟς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα όλοι οι γύρω κάτοικοι και όχι μόνο γνωρίζουμε πως από τότε που η ακατανόμαστη δημαρχέσα μας με την ''ανάπλαση'' κατάστρεψε την πλατεία Ωρολογίου, έχει γίνει χώρος μάζωξης λαθρομεταναστών, και περιθωριακών τύπων, οι οποίοι πετάνε τα σκουπίδια τους στον γύρω χώρο, και αφοδεύουν και ουρούν γύρω από το κτήριο του παλιού Δικαστικού Μεγάρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρηκμασμενη πολη κατηντησαν τη Βεροια η ανεπαρκης δημοτικη αρχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκλείεται να ειναι μια εκδήλωση εκτίμησης για τις υπηρεσίες που προσφέρονταν στους πολίτες λίγα χρόνια πρίν μέσα απο το κτήριο; Ερώτηση εργασίας κάνω. Μιλάμε για διάφορα επίπεδα. Όλων μας. Επιπεδοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που κάθονται στα παγκάκια από το μεσημέρι και πίνουν δεν τους πειραζει;
    Δεν τολμάς να περάσεις από την πλατεία.
    Βρωμάει αλκοόλ και είναι και επικυνδινοι.
    Άσωτος μαζέψουν επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΚΑΙ "ΚΥΝΉΓΗΜΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει καμια φωτο απο γυναικα να κατουραει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαπίλα παντού. Σαπίλα στο κράτος, σαπίλα και στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον απαιτείται περισσότερος και εντονότερος φωτισμός το βράδυ στις άκρες της πλατείας. Σχολαστικό καθάρισμα από τα χόρτα -φυτά γύρω από το πρώην δικαστικό μέγαρο ώστε να ελέγχεται καλύτερα η περιοχή αλλά και να αποτρέπει τους "περίεργους" να μαζεύονται εκεί ημέρα και νύχτα.
    Τώρα, να ζητήσουμε τίποτα περισσότερα πράγματα για την πλατεια; Θα ήταν μάλλον... αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για ψάξτε τουαλέτα στην Θεσσαλονίκη και πείτε μου αν υπάρχει; Γιατί εκεί δεν υπάρχει ούτε για δείγμα πουθενά! Ούτε και βρυσακι να πιείς νερό! Και Στη Βέροια κάποτε είχε 3-4 κι έμειναν μόνο 2 τουαλέτες και είναι μες στη σαπίλα. Αίσχος πολύ απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ