Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρυπίδης: «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα - Καλλιτεχνικά, Vamos Αρειανάρα μου!»

Πρωτοπόρος ο Άρης στη Super League 1 στην καλύτερή του έναρξη στην ιστορία του

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Θοδωρής Καρυπίδης για την νίκη του Άρη με 0-1 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την κόρη του που… ζωγραφίζουν σχολιάζοντας για την νίκη της ομάδας: «Καλλιτεχνικά, vamos Αρειανάρα μου». Και εν συνεχεία ανέβασε ένα story με στίχους από τραγούδι του Αντώνη Ρέμου. Ο Ημαθιώτης μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ετοιμάζεται πλέον, για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (28/11).



13 σχόλια:

  1. Ανοιξε τα ποδια τωρα στον γαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε οχι και ντερμπι, απο ποτε εγινε μεγαλη ομαδα ο ρουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σςςςς!!! Έρχεται το Αφεντικό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασαν 40 χρόνια να μας φτάσουν οι ανύπαρκτοι στα πρωταθλήματα.
    Α ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ πόσο πολύ πονάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε ρε ανυπαρτοι τρεις φορες πεσατε στη β εθνικη και μιλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς πάντως τράπεζες για να πάρουμε πιστοποιητικό και να πληρώσουμε εγγυητική δεν ανοίξαμε κυριακάτικα.....και μην ξεχνάτε ότι ο γαύρος πριν τον Σαββίδη για 10 χρόνια περνούσε από την Τούμπα τρενο....μάγκες τα κοζια θα είναι πάντα κάτω αυτοί κυβερνάνε και αυτοί θα μας κάνουν κουμάντο για πάντα οπότε πέστε τον Σαββίδη να το πάρει απόφαση να σας αλλάξει πόλη η καλύτερα να σας αλλάξει χώρα.Δυστηχως το Ελλαδισταν είναι στον νότο εδώ είναι μπαλκανια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΡΗΣ σας ποναειιιιι ολουυυυυςςςςς!Προχωραμε Αρειαναραααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ τίποτα άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε καλαμπουρι τα σκουλίκια! Ξέρετε κι εσείς μέσα σας ότι πάλι πεμπτοι θα τερματίσετε και ότι είστε γκόμενες του Μαρινάκη....

      Διαγραφή
    2. Emeis exoyme kalampori esi exeis to tsimpouri!!! vromotourke..... meta parartimata sou!!... kai me to protatlhma to prespwn!! ... poneme paidi tou gkalh!

      Διαγραφή
  9. Απληρωτοι υπαλληλοι και προμηθευτες του καρυπιδη, ξεφαντωστε!!!!!! Ο αρης ειναι πρωτος!Οσοι βεβαια ειστε εν ζωη, διοτι καποιοι αυτοκτονησατε απο την απελπισια και δεν προλαβατε αυτη τη χαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ