Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε η διανομή μασκών στα σχολεία της Βέροιας

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής η διαδικασία διανομής των προστατευτικών μασκών στο σχολεία του δήμου Βέροιας. Η πρώτη παρτίδα με το υλικό που έστειλε η ΚΕΔΕ παρελήφθη το Σάββατο από τον δήμο Βέροιας, ενώ η αντιδημαρχία Παιδείας είχε ενημερώσει από την Παρασκευή τους Διευθυντές των σχολείων να προσέλθουν την Κυριακή το πρωί για την παραλαβή τους και την διανομή τους στα σχολεία τους. Πρόκειται για μάσκες τριών μεγεθών, για νήπια, μεγαλύτερα παιδιά και εκπαιδευτικούς και διαφόρων χρωμάτων, που θα διανεμηθούν την Δευτέρα το πρωί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Οι μάσκες συγκεντρώθηκαν στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας, όπου από εκεί, ο μηχανισμός που είχε συγκροτήσει η Αντιδημαρχία Παιδείας με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Συρμούλα Τζήμα, αφού έκανε έναν πρώτο έλεγχο στο υλικό που παρελήφθη, έγινε ο διαχωρισμός ανάλογα με τον αριθμό που αναλογεί σε κάθε σχολείο και παραδόθηκαν στους διευθυντές, με την διαδικασία να κυλάει ομαλά. Επιπλέον, οι διευθυντές παρέλαβαν και μάσκες μιας χρήσης, προσφορά του δήμου Βέροιας και της Σχολικής Επιτροπής.






6 σχόλια:

  1. την μασκα την φοραμε πανω απο την μυτη , στην συναντηση με την υπουργο παιδειας την φορουσατε ετσι παλι , και την βγαλατε οταν βγηκατε εξω,αρον αρον, καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να φορας μασκα αλλα για τους τυπους και την θεση που κατεχεις πρεπει. Τα αντανακλαστικα του δημου μας ειναι χαλασμενα , φωναζουν οι πολιτες και μετα παιρνει μπρος η μανιβελλα πχ συναυλια , πχ, σχολεια και τοπικο lockdown γιατι θελετε να εχετε θεσεις ισχύος χωρις να μπορείτε να δρασετε πριν ....για το καλο της πολης και του πολιτη ? Απορω πραγματικα ολα μονο για το χρημα ? Την δοξα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ωραια παρεα ειμαστε , οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω να δώσει κανείς έστω και μία μάσκα δωρεάν στον DH. Αφού οι εντατικές είναι στημένες με ηθοποιούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εμπάθεια...δεν είναι αρμοδιότητα της κάθε Τζήμα το κλείσιμο... πρέπει να το εισηγηθεί ο ΕΟΔΥ στο υπουργείο Παιδείας και αυτό τα κλείνει...μετά από εισήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ