Quantcast

http://picasion.com/

Στις κάλπες από το πρωί οι Έμποροι της Βέροιας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 10 το πρωί της Πέμπτης (24/9) οι εκλογές των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκλογική διαδικασία, λόγω του covid-19, πραγματοποιείται στην πλατεία Δημαρχείου, με τον Σύλλογο να έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας για τους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους και την εφορευτική επιτροπή. Κατά την προσέλευση διενεργείται θερμομέτρηση, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους, μέτρο που άλλωστε ισχύει για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ημαθία.


Τέλος, σε όλα τα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, κατά την αποχώρηση τους προσφέρεται και από ένα αντισηπτικό υγρό, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου (περίπου 400 στον αριθμό) που είναι ταμειακά ενήμερα μέχρι το 2019. Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία Δημαρχείου:















2 σχόλια:

  1. Η θερμομετρηση αποτελεί ιατρική πράξη και πρέπει να εκτελείται από ιατρικό προσωπικό. Ξυπνάτε πρόβατα που κάνετε ο,τι σας πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο σας έμποροι που ζείτε ακόμη και έχετε κουράγιο και για εκλογές ! τελικά υπάρχει κάποια μικρή ελπίδα επιβίωσης και γι' αυτούς που έμειναν στην χώρα χωρίς να είναι δημόσιοι υπάλληλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ