Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Αγκαθιάς μέσα στον Καμπανιακό με 2-1

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε η Νίκη Αγκαθιάς με αντίπαλο την τον Καμπανιακό και παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ μόλις στο 1΄λεπτό, τελικά έχασε με σκορ 2-1. Οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη, παρά την ήττα τους, καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα και ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων στο 1΄λεπτό η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάνγκου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζυγκερίδης και παρά την καλή προσπάθεια του Κελετζή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 0-1. Στο 22΄ηρθε η ισοφάριση όταν ο Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Πάνου έκανε κακή εκτίμηση και ο Αυγέρος πέτυχε την ισοφάριση 1-1.

Καλύτερος ο Καμπανιακός έκανε παιχνίδι κυριαρχίας και παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών (σκληρές προπονήσεις) κάποιες στιγμές χανόταν η μπάλα. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος όταν στο 55΄ο Ξανθόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι. Από εκεί και ύστερα αρχίσαν οι πολλές αλλαγές με την εικόνα του παιχνιδιού να είναι μέτρια και για τους δυο αντιπάλους.

Ο Γιάννης Κερλίδης ξεκίνησε με τους: Κελετζή, Παπάζογλου, Αλμπάνη, Χριστοδουλίδη, Σιτσιάνη, Αυγέρο, Τάνγκου, ΠΙΕΡΣΗ, Ξανθόπουλο, Μοσχάκη, Πολίτη.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεκίνησε με τους: Πάνου, Παπαδόπουλο, Κυριαλάνη, Καλυβιώτη, Τσιούχα, Ραδή, Καραγιάννη, Ζυγκερίδη, Βασάρα, Καλογιαννίδη, Μωυσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ