Quantcast

http://picasion.com/

Χατζάρας: «Ο Άρης έχασε ένα διαμάντι»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας. Ο Βεροιώτης τεχνικός τοποθετήθηκε αναφορικά με την παραίτηση του Άγγελου Χαριστέα, την επόμενη ημέρα του Άρη καθώς και για την επιλογή του Άκη Μάντζιου για την τεχνική ηγεσία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: Αρχικά ανέφερε: «Ο Ένινγκ έφυγε και ο Άγγελος που στήριζε τον προπονητή έφυγε και αυτός. Ήταν η μοιραία εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν στηρίζεις κάτι και αυτό που στηρίζεις φεύγει είναι πολύ αντρίκιο να φύγει ο Άγγελος. Δεν ξέρω αν ο Καρυπίδης ήξερε ότι θα υπάρξει αυτή η συνέχεια και πλέον ο Άρης έχασε ένα διαμάντι και αυτό θα επηρεάσει την εικόνα του Άρη. Όλοι κάνουν λάθη το ίδιο και ο Άγγελος αλλά από αυτά θα μάθεις.

Γίνονται πρόχειρες προσλήψεις και όταν υπάρχει ένα θέμα κάνουν βιαστικές κινήσεις. Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ έφερε προβλήματα αλλά θεωρήθηκε επιτυχημένη η χρονιά, κάτι για το οποίο διαφωνώ. Δεν μπορείς να μένεις έξω από μία τέτοια ομάδα στο Europa League».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όταν ένας προπονητής 4.000 ευρώ ανά μήνα, ο Ένινγκ έδωσε πολλά περισσότερα στην ομάδα. Τώρα έκανε καλά και πήρε έναν Έλληνα και αυτός είναι ο Άκης. Ο ίδιος έφερε προπονητή με το δικό του staff κάτι που δεν έκανε ο Ένινγκ. Ο Άρης μπαίνει σε μία νέα φάση μετά την φυγή ενός αξιόλογου ανθρώπου όπως είναι ο Άγγελος, που λειτουργούσε και ως ασπίδα προστασίας».

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ