Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα έχει... «Καστελόριζο» και η Βέροια!

«Βάπτιση» δρόμου στο Πανόραμα
Στην ονοματοδοσία οδού στο Πανόραμα σε οδό «Καστελλορίζου» θα προχωρήσει ο δήμος Βέροιας. Οι κάτοικοι της περιοχής του Πανοράματος ζήτησαν την ονοματοδοσία της οδού, που μέχρι σήμερα παραμένει ανώνυμη και έκαναν τη σχετική αίτηση στον δήμο. Ο λόγος ήταν η δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι με δημόσιους φορείς, τράπεζες κλπ. Η ονομασία της οδού προτάθηκε από τον Δήμαρχο Βέροιας προκειμένου να τιμηθεί το ακριτικό αυτό νησί της πατρίδας μας.

Στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/9 με τηλεδιάσκεψη, το Σώμα θα κληθεί να αποφασίσει για την καταρχήν ονομασία ή μη, της ανώνυμης οδού της περιοχής Πανοράματος της Βέροιας, στο όνομα «Καστελλορίζου», απόφαση που απαιτείται για να προχωρήσει η διαδικασία.

6 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ;24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 1:56 μ.μ.

    ΜΈΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δύο ονόματα χρησιμοποιούνται για το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος νησιών Καστελλορίζου. Μεγίστη (από τον πρώτο οικιστή Μεγιστέα), και Καστελλόριζο (Castle Rosso από το κάστρο των Ιωαννιτών Ιπποτών που βρίσκεται εκεί).

      Διαγραφή
  2. ονομαστε και μια οδο οκνηρίας-αργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους κατοίκους του Πανοράματος και στους δημοτικούς συμβούλους που θα πρέπει να το ψηφίσουν ομόφωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και βορειασ μακεδονιασ εναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ" ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ