Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε ολόκληρο το video από την εκδήλωση «To Κόκκινο Ποτάμι» στη Νάουσα

Τι είπαν Μανουσάκης, «Μίλτος» και «Ιφιγένεια»
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» - Αίθουσα ΕΡΙΑ έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος - δικαίωση». Την παρουσίαση διοργάνωσε η
Π.Ε. Ημαθίας και οι εκδόσεις «Μίλητος», σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ασβεστά, με θέμα «Η γενοκτονία των Χριστιανικών λαών της Ανατολίας, 100 χρόνια μετά...». Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του σκηνοθέτη της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» Μανούσου Μανουσάκη και των πρωταγωνιστών αυτής, Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση. Η επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του ποιήματος «Πάρθεν» του Κ.Π. Καβάφη, το τραγούδι «Πάρθεν η Ρωμανία» και τον χορό «Μαχαίρια».

Δείτε ολόκληρο το video από την συγκεκριμένη εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ