Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως είναι πλακάκι! Θα το βρείτε αποκλειστικά στην επιχείρηση «λένος»

Οι καινούριες προτάσεις στο χώρο των πλακιδίων είναι απεριόριστες και η φαντασία των σχεδιαστών δεν έχει όρια. Οι τελευταίες τάσεις στο design των πλακιδίων έχουν διάθεση να παίξουν... με τα μάτια μας, δημιουργώντας πλακάκια που δίνουν την αίσθηση υλών και υλικών, που μόνο με την αφή μπορείς να
ξεχωρίσεις! Και έρχονται στη Βέροια από την εταιρεία «λένος», σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Τελευταία πρόταση; Το πλακάκι με εφέ ξύλο που θα ντύσει μικρότερες ή και μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, δίνοντας τη ζεστασιά του ξύλου χωρίς να μειονεκτήματά του! 
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου και που έρχονται πρώτα και αποκλειστικά από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια. Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ