Η ηγεσία της 1ης Μεραρχίας στον εορτασμό του Σωτήρος στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς Πιερίας. Τη Δευτέρα, παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκε εσπερινός, ενώ χθες Τρίτη, κυριώνυμο ημέρα της εορτής
το πρωί, πανηγυρική θεία λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου τελέσθηκε εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα ενώ ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας στους χώρους του θερέτρου.
Οι θρησκευτικές διήμερες εκδηλώσεις τις οποίες παρακολούθησαν οι τοπικές αρχές της Πιερίας καθώς και η στρατιωτική ηγεσία της 1ης Μεραρχίας, με επικεφαλής τον Στρατηγό Διοικητή Σάββα Κολοκούρη και τον Υποδιοικητή Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο, της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας και της 24ης ΤΘΤ, με επικεφαλής του Ταξίαρχους Γιώργο Μποσμαλή και Ιωάννη Δημητρέλλο, ολοκληρώθηκαν με δεξίωση στο χώρο της λέσχης. Σε όλες τις ιερές ακολουθίες συμμετείχαν πολλοί στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους, αλλά και πολλοί εξωτερικοί παραθεριστές, καθώς κατά το διήμερο του εορτασμού οι πύλες του στρατοπέδου παρέμειναν ανοιχτές για όλους. Δείτε φωτογραφίες του kranosgr:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ