Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήκωσε την κούπα ο Αρχηγός!

Για αυτήν την ομάδα έχει δώσει και την τελευταία ρανίδα του αίματός του. Έχει ματώσει, έχει τραυματιστεί, έχει μπει δύο φορές σε χειρουργείο κι όμως η ψυχική του δύναμη ήταν τόσο μεγάλη που τον έκανε να επιστέψει δριμύτερος. Αποτέλεσε τον ογκόλιθο της Βέροιας την φετινή χρονιά και εκείνος που
πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Η εμπειρία και το διαχρονικό ταλέντο του βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η «Βασίλισσα του Βορρά» να γίνει πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξανδρο Βεργώνη, ο αμυντικός χαφ που απέδειξε για μια ακόμη φορά, γιατί θεωρείται η σημαία των «κυανέρυθρων».
Με δάκρυα στα μάτια και φορτισμένος ψυχολογικά πήρε το τρόπαιο και το σήκωσε ψηλά. Ήταν για εκείνον μια επιβράβευση. Στόχος πλέον είναι η επόμενη αγωνιστική περίοδος, με την Βέροια να είναι «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστεί. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως όλοι ονειρευόμαστε την επιστροφή μας στην Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ