Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστό για 2 μήνες τμήμα της Εγνατίας από Κοζάνη προς Βέροια

Κλειστή θα παραμείνει για δύο μήνες η μια λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, λόγω ελέγχων της κατάστασης του οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν. Πρόκειται για το κομμάτι από τον Α/Κ Πολυμύλου έως τον Α/Κ Βέροιας, όπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει
κλειστή έως και τις 30 Ιουνίου 2019, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πλην της νύχτας, των Σαββατοκύριακων, των αργιών και επικίνδυνων καιρικών συνθηκών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια εκτέλεσης ελέγχων της δομικής και λειτουργικής κατάστασης του οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον Α/Κ Πολυμύλου έως τον Α/Κ Βέροιας, αποφασίζουμε:

Από έκδοση παρούσης έως 30-06-2019, τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στο ανωτέρω ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα εφαρμόζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την τυποποιημένη και εγκεκριμένη σήμανση για κινητά εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων, σήμανση η οποία εγκρίθηκε προς εφαρμογή και από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται, έκαστη ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών, με την ανατολή του ηλίου και θα απομακρύνεται με τη δύση του ηλίου από τον ανάδοχο του έργου «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», με μέριμνα της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κυκλοφορία των οχημάτων η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

2 σχόλια:

  1. ενταξει θα λειτουργει το ενα ρευμα μονο. τα διοδια θα τα πανε στο μισο αφου θα λειτουργει μονο η μια λωριδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΠΩς ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ