Quantcast

http://picasion.com/

Θεούλης! Μακροχωρίτης έγινε «τύφλα» από το ποτό και ξέχασε που είχε παρκάρει!

Γύρισε με ταξί 
Ένα απίστευτο περιστατικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Ανάστασης στο κέντρο της Βέροιας. Ένας 30χρονος άνδρας από το Μακροχώρι, αποφάσισε να διασκεδάσει στα μπαράκια της Έλλης. Δυστυχώς όμως για εκείνον, η βραδιά πήρε άσχημη τροπή. Μετά από υπερβολική
κατανάλωση αλκοόλ, ήρθε η ώρα της αναζήτησης του αυτοκινήτου, που έμελλε να γίνει ο Πασχαλιάτικος εφιάλτης για εκείνον. Μετά τα... «τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», ακολούθησε το... «μόνος περπατώ και το όχημά μου αναζητώ» περιμετρικά της Μητροπόλεως και των γύρω στενών.
Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειές που έκανε, δεν κατάφερε να θυμηθεί το ακριβές σημείο στάθμευσης, με αποτέλεσμα μετά από 45 λεπτά αναζήτησης, να αποφασίσει να πάρει ταξί και να γυρίσει σπίτι του. Άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα να θυμήθηκε τελικά που έχει αφήσει το αυτοκίνητό του. 
Ευτυχώς δηλαδή που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί εφόσον ο ίδιος δεν σκέφτηκε το ότι όταν πίνω δεν οδηγώ, το σκέφτηκε για αυτόν η μνήμη του και γλίτωσε και αυτόν και εμάς από τα χειρότερα...

2 σχόλια:

  1. AN KANANE ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά την πρωτοτυπία. Για πόσο ζώα περνάτε τον κόσμο ρε εσείς που γράφετε στον βεροιώτη; έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ