Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/3 - 17/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης στο Ταύρο σχηματίζει ένα απόλυτα ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019! Η όψη αυτή μας ωθεί να κυνηγήσουμε όνειρα και επιθυμίες και φυσικά να τα εκπληρώσουμε! Με συμμάχους, την δυναμικότητα, την διαίσθηση,

την φαντασία, την αποφασιστικότητα μας, την δημιουργικότητα και την ισχυρή μας θέληση, πετυχαίνουμε μεγαλεπήβολους στόχους Ρομαντισμός, αλλά και… πάθος, χαρακτηρίζουν την ημέρα μας και πέρα από στόχους καθημερινότητας, πετυχαίνουμε και στόχους στην ερωτική ζωή! Αρχίζουμε την δράση και γευόμαστε την επιτυχία!

♈ Κριός

Γενικά


Ξεκίνα την εβδομάδα σου με την διάθεση να βρεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αναλαμβάνεις γρήγορα δράση Κριέ και μπορώ να πω ότι πετυχαίνεις να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου, έστω και αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και σου φέρνει και κάποιες αναποδιές. Το θετικό νέο για σένα είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αυτό για σένα αγαπητέ Κριέ σημαίνει ψυχική και επαγγελματική ενδυνάμωση. Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να - ιδιαίτερα όμως την Πέμπτη που κορυφώνεται η όψη- να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου αλλά και να έχεις κάποιο σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα που θα δώσει μία καλύτερη προοπτική για την πορεία σου. Τα αισθηματικά ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή την εβδομάδα ευνοεί εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο όπου μπορείς να έχεις τα «οφέλη» σου μέσα από γνωριμίες που θα έχεις από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, ευχάριστος χρόνος διασκέδαση με το σύντροφο και φιλικά πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώσου αυτή την εβδομάδα στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις και δεν θα βγεις χαμένος... Μην στέκεσαι τόσο στα λόγια και στις συζητήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό. Ανέλαβε δράση, κλείσε εκκρεμότητες και κάνε τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο ψηλά στον στόχο σου. Η εβδομάδα έχει επιτεύγματα σε θέματα καριέρας και οικονομικών, τα επιτεύγματα αυτά θα μπορείς να τα απολαύσεις λίγο αργότερα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Θέλεις να πεις και να κάνεις πολλά αυτή την περίοδο, όμως κάτι σε συγκρατεί αγαπημένε μου Ταύρε, κάτι σε κρατά ένα βήμα πίσω και δεν σου επιτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου έτσι όπως θα θελες. Οι μέρες που ακολουθούν ωστόσο σου δίνουν την ώθηση να κινηθείς πιο δραστήρια στο κοινωνικό σου περιβάλλον, να ανοίξεις την καρδιά σου, να κάνεις νέα σχέδια, να μιλήσεις στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα, αυτό για σένα αγαπητέ Ταύρε σημαίνει πως πετυχαίνεις μία σημαντική για σένα προσδοκία! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και το τρίγωνο με τον Κρόνο (ιδιαίτερα την Πέμπτη) σε βοηθά να είσαι δραστήριος, πολυμήχανος και κατακτητικός σε ότι βάλεις στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι να μην το βάλεις γινάτι, αν το βάλεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις τα πάντα για να το κάνεις πραγματικότητα. Αυτό αφορά τα αισθηματικά σου Ταύρε μου που έστω και αν είσαι λίγο τραβάτε με και ας κλαίω, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και ικανοποιείς επιθυμίες αλλά σου έρχεται και στο «πιάτο» αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία η οποία σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου δίνοντάς σου την δυναμική για να μπορέσεις να είσαι λειτουργικός στα επαγγελματικά. Η εβδομάδα σε ευνοεί για την διεκπεραίωση / κλείσιμο συμφωνιών του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες, καθυστερήσεις και προβληματισμοί αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Ιχθύες. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα ή με ομάδες / συλλόγους!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει την υπερβολή της, τα λόγια της και τα μπερδέματά της για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Ιδιαίτερα την Πέμπτη και το Σάββατο όπου ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Δία, ο υπερβολικός ενθουσιασμό σου αλλά και η διάθεσή σου για ρίσκο θα σε οδηγήσουν σε ακρότητες ή και σε λάθη που θα πρέπει να συγκρατήσεις. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως που σου ήταν βραχνάς το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός δεν λείπει αυτές τις μέρες για σένα Δίδυμε, αφού αφήνεσαι στα πάθη σου και... απολαμβάνεις. Ο έρωτας μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έχει και άρωμα παρελθόντος. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι για την ώρα κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, για το λόγο αυτό πριν βιαστείς να κρίνεις, να αποφασίσεις ή και να υποσχεθείς θυμήσου πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου και ναι η νευρικότητα δεν λείπει, όμως μπορείς πραγματικά να κινηθείς αποτελεσματικά για να καλύψεις τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου (ιδιαίτερα τα σπασμένα στα οικονομικά σου)!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μπορεί να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, να περνούν μαύρες σκέψεις από το μυαλό σου ή να υπάρχουν και ειδήσεις που σε βγάζουν από την βολή σου όμως αγαπητέ μου Καρκίνε η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βρεις και ΛΥΣΕΙΣ! Οι λύσεις αυτές αφορούν κυρίως τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου αυτό το διάστημα θα γίνουν συζητήσεις και επαφές για να επιλυθούν καταστάσεις που είχαν προκύψει σε παρελθόντα χρόνο. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ εφικτή και μία επανασύνδεση ιδιαίτερα όμως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο! Κοινωνικά, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για δικτύωση και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετά τις συνεχόμενες ταλαιπωρίες που έχεις περάσει εδώ και αρκετό καιρό στον αισθηματικό σου τομέα, έφτασε η ώρα να χαλαρώσεις, να αναλογιστείς τι αξίζει και τι όχι και να μπορέσεις να αποκαταστήσεις το κλίμα της τελευταίας περιόδου! Μία σχέση σου μπορεί να αποδειχθεί πιο δυνατή από ότι μπορεί να φανταζόσουν. Όσο για τα νέα ερωτικά ξεκινήματα;;; Αξιοποίησέ τα αν είσαι ελεύθερος, όμως φρόντισε να κατασταλάξεις σε συμπεράσματα αφού ο Ερμής γυρίσει σε ορθή φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έστω και αν κάποιοι συνεργάτες σου σε απογοήτευσαν, εσύ αυτές τις μέρες θα καταφέρεις Καρκίνε μου να λάβεις στήριξη επαγγελματική από ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν στην δύναμή σου! Ο κοινωνικός σου κύκλος θα είναι αρκετά υποστηρικτικός στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά παίρνεις μία ανάσα ανακούφισης, φρόντισε όμως τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σου να τα αξιοποιήσεις ανάλογα.

♌ Λέων

Γενικά

Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου αλλά κάνει την εμφάνισή του και στο παρόν σου και αυτό σε προβληματίζει ποικιλοτρόπως αγαπημένε μου Λέοντα. Οι ανησυχίες για τα οικονομικά συνεχίζονται , όμως αντί να κάνεις το «συμμάζεμα» σου σε βλέπω να γίνεσαι αρκετά πιο σπάταλος και ασυγκράτητος στις αγορές σου! Στα αισθηματικά είσαι στα ντουζένια σου, όμως η επιπολαιότητα μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά ενός πρόσκαιρου έρωτα. Μεγάλη εύνοια δέχεσαι αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν την εργασία σου, όπου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες μπορείς αλλά και να βάλεις στα σκαριά νέα πλάνα – για λίγο αργότερα όμως ε; ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σουλατσάρει στον Υδροχόο ακριβώς απέναντί σου, φέρνοντας μία νέα προοπτική για την εξέλιξη μίας νέας ερωτικής σχέσης. Φλερτ και κατακτήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και μπορεί να λειτουργήσεις και λίγο πιο τολμηρά από ότι συνήθως αφήνοντας στον εαυτό σου τα περιθώρια να λειτουργήσεις και πιο επιπόλαια, κάτι το οποίο και θα απολαύσεις. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, η εβδομάδα φέρνει διασκέδαση και ανεμελιά με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ιχθύ υπάρχουν καθυστερήσεις στα οικονομικά σου , ενώ οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις σε κάνουν να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Στα επαγγελματικό σου όμως μπορείς και θα καταφέρνεις να κινηθείς δυναμικά, βάζοντας ένα καλύτερο πλάνο δράσης αλλά και πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι πιο πριν τα θεωρούσες δύσκολα ή αδύνατα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Πολλές από τις επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα και η εβδομάδα φέρνει την ικανοποίηση, την απόλαυση, την κατάκτηση και την εκπλήρωση σχεδίων! Αγαπητέ μου Παρθένε, σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται σε πολύ καλούς ρυθμούς αυτό το διάστημα και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό και να ενδυναμώσεις σχέσεις που είναι για σένα σημαντικές. Μέσα σε όλο αυτό το όμορφο τοπίο, είναι σημαντικό να μετρήσεις σωστά τις επιλογές σου και να περιορίσεις την συναισθηματική υπερβολή που είναι το μόνο «αγκάθι» της εβδομάδας. Μία είδηση που θα έρθει ως το μέσο της εβδομάδας θα σου προσφέρει το αίσθημα της ανακούφισης και της σταθερότητας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλα φαντάζουν όμορφα και ιδανικά στην πορεία αυτής της εβδομάδας και η αισθηματική σου ζωή σε ικανοποιεί με κάθε τρόπο! Μπορείς να βρεις λύσεις σε αισθηματικές υποθέσεις του χτες, έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις έναν πρώην σύντροφο και να καταφέρεις και πάλι να είσαι μαζί του! Με λίγα λόγια Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φεύγουν μακριά τα ερωτικά απωθημένα και απολαμβάνεις τη στιγμή...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα επικρατεί προσωρινά αταξία, είτε γιατί μπορεί να είσαι σε αναμονή για πράγματα που καθυστερούν να γίνουν και αυτό θα σε πιέζει και θα αντιδράς, είτε γιατί κάποιες προσπάθειές σου δεν θα σταθούν ωφέλιμες. Την προσοχή σου σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα με συνεργάτες. Στα οικονομικά μπορείς να ελιχθείς, άσχετα αν δεν φαίνονται για την ώρα σπουδαίες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Είναι γεγονός αγαπητέ μου Ζυγέ ότι το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά φορτωμένο, οι πιέσεις δεν λείπουν ενώ εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις βάλει όλα σε μία τάξη και σειρά εκεί όλο κάτι συμβαίνει που σε βγάζει εκτός προγραμματισμού. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο το θετικό νέο είναι ότι θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για φλέγοντα οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει την περασμένη περίοδο. Θα ηρεμήσεις από το έντονο στρες της τελευταίας περιόδου, ενώ... θα το ρίξεις και λίγο στο σωρολό, αδιαφορώντας – έστω και προσωρινά – για όλα όσα εκκρεμούν και πρέπει να γίνουν! Από έρωτα και διασκέδαση τα πας πολύ πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου συνεχίζει να σε επηρεάζει θετικά, φέρνοντας μεγάλη ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή! Φλερτάρεις, παίζεις, επιβεβαιώνεσαι και απολαμβάνεις ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου... ξέρεις εσύ από αυτές τις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένος και ότι ανήκεις κάπου! Για την ώρα δεν βλέπω εμπόδια , ακόμα και τις συναισθηματικές σου άμυνες, καταφέρνεις και τις καταρρίπτεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να έχουν τις αστάθειες και αυτό να μην σε κάνει να νιώθεις ακόμα σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα, όμως τα οικονομικά σου τις ημέρες αυτές μπορούν να λειτουργήσουν αρκετά αποδοτικά! Καταφέρνεις και κινείσαι με περισσότερη άνεση στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Δυναμική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αφού ο Πλούτωνας (ο κυβερνήτης του ζωδίου σου) σχηματίζει τα εξάγωνό του με τον Ήλιο αλλά και τον Ερμή! Καταφέρνεις λοιπόν και έλκεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, ικανοποιείς επιθυμίες, διασκεδάζεις, απολαμβάνεις, ερωτοτροπείς και ζεις τα ωραία της ζωής. Όσο για τις επιχειρηματικές σου ιδέες κάνουν και αυτές αίσθηση, όμως θα σου έλεγα να αφήσεις την εφαρμογή τους για λίγο αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ωραίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, μόνο που τώρα μπορώ να σου πω ότι νιώθεις περισσότερο πάθος, ερωτική ένταση αλλά και σιγουριά ότι το άτομο που υπάρχει αυτό τον καιρό στη ζωή σου έχει έρθει για να μείνει! Ερωτικές εξομολογήσεις καρδιάς δίνουν ένα νέο νόημα σε αυτά που πίστευες ως τώρα. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, οι μέρες είναι άκρως θετικές για να ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρε χαρτί και μολύβι και κατέγραψε αυτή την εβδομάδα όλες αυτές τις ευφάνταστες ιδέες που έχεις για την πορεία των επαγγελματικών σου, η εφαρμογή τους (από τον Απρίλιο) θα σε βοηθήσουν να έχεις σημαντική άνοδο. Τις ημέρες που ακολουθούν τα επαγγελματικά δεν παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές ή εξελίξεις. Στα οικονομικά σου, παρόλο που είσαι σε ένα ευνοϊκό έτος, η εβδομάδα φέρνει λίγο παραπάνω έξοδα και σπατάλες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο αυθορμητισμός, το κέφι και η ανεμελιά είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν πάντα, όμως αυτή την εβδομάδα το παρακάνεις και δεν δίνεις και τόσο μεγάλη προσοχή αγαπητέ Τοξότη μου μήπως παρεξηγηθείς, ή δώσεις αφορμές για σχόλια... Το διασκεδάζεις, περνάς καλά, όμως δεν λείπουν οι συναισθηματικές εναλλαγές και τα σκαμπανεβάσματά σου! Οι μέρες που ακολουθούν σε ανεφοδιάζουν όμως τα οικονομικά σου όπου μπορείς να καλύψεις τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι προσκλήσεις για διασκέδαση από φιλικά πρόσωπα δεν λείπουν...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα από την καθημερινότητά σου, όμως Τοξότη μου για την ώρα μόνο παίζεις και δεν κατασταλάζεις ακριβώς στο τι θέλεις ή τι είναι σημαντικό για σένα... Το μόνο που θέλω να προσέξεις είναι ότι πολλά από αυτά που λες, σκέφτεσαι, εκφράζεις αυτό τον καιρό, δεν έχουν σταθερότητα και είναι λίγο παραπάνω επιφανειακά, με αποτέλεσμα αργότερα αυτό να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν μπελάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμμαζεύεις τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα και ναι ήταν κάτι που το είχες πραγματικά ανάγκη... Η στήριξη της οικογένειας για κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες θα είναι πολύτιμη! Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να αποφύγεις τις απροσεξίες, την ασυνέπεια ενώ έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί οι παρεξηγήσεις λόγω ανάδρομου Ερμή θα δίνουν και θα παίρνουν!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Στο πέρασμα αυτής της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε νιώθεις πως στέκεσαι πιο γερά στα πόδια σου, ότι κάποια πράγματα αρχίζουν να κατασταλάζουν και ότι γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις αλλά και ποιο σχέδιο δράσης πρέπει να ακολουθήσεις. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από τον Ιχθύ, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, σε βοηθούν να έχεις εποικοδομητικές επαφές, που θα λύσουν πολλά «μυστήρια» που υπήρχαν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον απαντήσεις για ζητήματα παρελθοντικά ή και με επαφές με άτομα που είχες να δεις καιρό είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν! Τα ερωτικά τερτίπια δεν λείπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης , αλλά και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιούν για τα καλά την ερωτική σου ζωή και αν είναι κάτι αυτό που μπορώ να σου πω για αυτό το διάστημα είναι ότι πρέπει να αναλάβεις δράση για να μπορέσεις να απολαύσεις αυτό που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου! Συζητήσεις για ζητήματα και παρεξηγήσεις που είχαν μεσολαβήσει στο παρελθόν μίας σχέσης, μπορούν ειδικά αυτή την εβδομάδα να φέρουν λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εδραιώνεις την θέση σου με κάποιο τρόπο τις ημέρες που ακολουθούν και μπορείς να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια και να νιώσεις πιο δυνατός. Ωστόσο θα σε συμβούλευα να αποφύγεις τις σημαντικές υπογραφές συμφωνητικών, δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει τα μπερδέματά του, ενώ ότι συμφωνία γίνεται τώρα και είναι καινούργια δεν θα μπορεί να έχει μία σταθερή πορεία! Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, σου δίνονται όμως ευκαιρίες ανεφοδιασμού, όμως υπάρχουν και πολλά έξοδα τα οποία δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου, βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση, ενώ η κοινωνική σου ζωή σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά! Στα οικονομικά σου μπορείς να πάρεις μία ανάσα, παρόλα αυτά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι σημαντικό αν προσέξεις τι ξοδεύεις, για πού ξοδεύεις, τι αξίζει και τι όχι. Αρκετές στιγμές αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, τόσο με το χρήμα όσο και με το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου έτσι λοιπόν τα αισθηματικά είναι ανανεωμένα, λάμπεις, μαγνητίζεις, βρίσκεις και πάλι το ερωτικό σου ταμπεραμέντο... Μάλιστα αυτή την εβδομάδα μπορώ να πω ότι «ξεσαλώνεις» στα αισθηματικά και είτε φλερτάρεις παράλληλα με 2 άτομα, είτε έχεις μία πιο άστατη διάθεση γενικότερα. Εσύ καλά περνάς, οι υπόλοιποι γύρω σου όμως έχουν τις ανασφάλειές τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κερδίζεις την εμπιστοσύνη στον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αστάθειες ή κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις να είναι αβέβαιες, όμως έχεις τα στηρίγματά σου! Στα οικονομικά σου, είναι σημαντική η σωστή διαχείριση γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ιχθύ και υπάρχουν καθυστερήσεις ή και έκτακτα έξοδα τα οποία σε αποδιοργανώνουν.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει την ποικιλία της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ. Είσαι εκφραστικός, αυθόρμητος, νιώθεις ότι τώρα μπορείς να πεις και να κάνεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου για χρόνια... Πράγματι λοιπόν κυνηγάς επιθυμίες του παρελθόντος, δίνεις τον δικό σου αγώνα για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και μπορώ να πω ότι δέχεσαι και την στήριξη φιλικών προσώπων που είναι στο πλευρό σου! Συνάμα, διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος ενώ οι συλλογικές δραστηριότητες (ένταξη σε ομάδες ) σε ευνοούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προετοιμάζεις τώρα το έδαφος για τις καλύτερες στιγμές που θα έρθουν προς το τέλος του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο! Για την ώρα λοιπόν «ψήνεις κατάσταση» και δεν σε βλέπω και να είσαι παραπονεμένος. Αν είσαι σε σχέση κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις με το άτομο της καρδιάς σου και νιώθεις όμορφα. Αν δεν έχεις σχέση, μία γνωριμία που μπορεί να είχε ξεκινήσει από το παρελθόν, φουντώνει και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που ανοίγονται στα επαγγελματικά σου είναι πολύ καλές και τα βήματά σου ανοδικά. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να μετριάσεις την έπαρση, τον εγωκεντρισμό, αλλά και την υπερβολή που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καλές προοπτικές για επίλυση οικονομικών υποθέσεων του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ