Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλληψη 54χρονης για τηλεφωνική απάτη στην Έδεσσα

Μεγάλη προσοχή! Πολλά τηλέφωνα και στη Βέροια
Οι συνεργοί της 54χρονης καλούσαν σε ηλικιωμένα άτομα και με το πρόσχημα ότι στενά συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, ζητούσαν μεγάλα ποσά. Εξιχνιάσθηκαν άμεσα τηλεφωνική απάτη και απόπειρες τηλεφωνικής

απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Έδεσσα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μία 54χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη. Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών εντοπίσθηκε η 54χρονη από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, παραλάμβανε χρηματικά ποσά από πολίτες που έπεφταν θύματα τηλεφωνικής απάτης από συνεργούς της. 
Οι συνεργοί της 54χρονης καλούσαν σε ηλικιωμένα άτομα και με το πρόσχημα ότι στενά συγγενικά τους πρόσωπα έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, τους ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Στη συνέχεια έπειθαν τους ηλικιωμένους να αφήνουν σε διάφορα σημεία τα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε η 54χρονη.


Όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο τριήμερο με τον παραπάνω τρόπο δράσης, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό 2.800 ευρώ από 89χρονη, ενώ προσπάθησαν να εξαπατήσουν ακόμη 10 πολίτες της Έδεσσας, ζητώντας τους χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 10.000 έως 40.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ